Gynger

Gynger

”Højere, højere, højere” – en jagerpilot suser over himlen, en sømand vugger på en tømmerflåde, og en længdespringer slår verdensrekorden med mange meter. Gynger er både hæsblæsende fart og blide hyggebevægelser.

Gode bevægelsesvaner grundlægges i barndommen. Når børn gynger, stimuleres labyrintsansen, som er et lille sanseapparat i det indre øre. Labyrintorganet sender hele tiden signaler til hjernen om hovedets stilling i forhold til krop og tyngdekraft, på den måde udvikles barnets balance og giver et godt fundament for den motoriske udvikling.

Foruden at udvikle barnets balance, koncentration og indlæringsevne, har de motoriske lege også betydning for barnets psykiske og sociale kompetencer. Har barnet svært ved at holde balancen, kan usikkerheden betyde, at barnet undgår nye motoriske udfordringer og dermed også halter bagud socialt.

Det er sjovt, sundt og sikkert

De holdbare og vedligeholdelsesfrie gyngestativer fås både med FSC-certificerede træstolper eller galvaniserede stål stolper.

Stativerne kan monteres med bl.a. dækgynge, fuglerede eller sikkerhedssæde, og kæderne er betrukket med gummi, så fingrene ikke fryser fast.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: +45 7482 6565 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer:

Nyhed
Se alle nye produkter...

FSC-certificeret
Produktet er udviklet med FSC-certificerede træsorter og beskytter derfor miljøet og lokalbefolkningen.
Se alle tilsvarende produkter...

Til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...