legehuse

Legehuse

Ledons legehuse findes i alverdens temaer og udformninger – fra traditionelle legehuse til brandbiler, piratskibe og helikoptere. Fælles for alle legehuse er, at de opfordrer børnene til rollelege, hvor de leger, lærer og samarbejder med andre børn. Alt sammen egenskaber, som udvikler børnenes sproglige og sociale kompetencer.

Mange af vores legehuse har været på markedet i mange år. De er derfor gennemtestet og tilpasset – din garanti for de bedste løsninger i de bedste materialer.

Vores nye legehuse

Nu bliver leg til virkelighed. Som en rigtig lille voksen kan man nemlig få sig en kop kaffe ved det indbyggende borde-bænkesæt, mens man nyder solens stråler gennem vinduets brudsikre polycarbonat.

Vores nye legehuse er fyldt med mange gode nyheder. Den nye tilkoblingsplade giver dig mulighed for at danne en hel miniby med fx postkontor, butik, bevægeligt ur og vejrsymbol, som opfordrer til masser af leg og læring. Til alle huse kan tilkøbes sjaskebord, ekstra bænke, taburetter samt sandmaskine – og skal der være plads til rigtigt mange, kan der monteres en veranda med masser af aktiviteter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: +45 7482 6565 eller info@ledon.dk