previous arrow
next arrow
Slider

Adventure

Én har lige set en gepard, en anden har gravet guld, mens en tredje kaster sig fra gren til gren som en abe henover den farlige flod. I den vilde natur kan alting ske.

Hemmelige huler og hængende hytter, klatrenet og klatrevægge, frodige lianer, brusende rutsjebaner, udkigsposter, sandkasser, udekøkken, sandmøller, guldgravervask – kort sagt: fristeder til fri fantasi. At lege i naturen er måske den bedste stimulation af fysikken, fantasien og det sociale samvær. Derfor er Adventure med sit utraditionelle design, sine skæve vinkler og modulopbyggede legeaktiviteter inspireret af den vilde natur. Sammensæt et legemiljø, der passer til dine forhold – og udbyg senere, hvis der skal flere udfordringer til.

De mange aktiviteter rummer masser af muligheder for motorisk og social leg på alle niveauer og er med til at styrke både kropsbevidsthed og ind­læringsevne.

Selvom det er vildt, er det sikkert

Adventure er fremstillet af FSC-mærket mandioquiera- og cedertræ samt vedligeholdelsesfrie polyethylenplader, som er særdeles slidstærke og 100 % giftfrie. Alle kanter er afrundende, således splintre i fingre undgås.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk