Haveløkken, Odense

En legeplads til glæde for alle i området

Grundejerforeningen Haveløkken havde et ønske om at få fornyet deres legeplads på det grønne areal i midten af deres gade. Legepladsen er velbesøgt af både institutioner, dagplejer og områdets børn – og derfor var der mange som kunne få glæde af en ny legeplads.

Dette var også én af grundene til, at kommunen valgte at støtte opførelsen af legepladsen, da grundejerforeningen søgte om hjælp til finansiering af projektet. Med ekstra pulje-penge kunne de realisere drømmen om en legeplads fyldt med legeaktiviteter til både store og små børn.

Legepladsen blev indrettet med redskaber fra vores serier LEDON Basic og LEDON Explore. Fra Basic fik de et legesystem der har særligt fokus på at udfordre børnenes grovmotorik med masser af klatremuligheder, mens legesystemet fra Explore er oplagt til rollelege, når børnene skal ud på opdagelse eller lave sandkager i køkkenet. For at give plads til de mange besøgende børn valgte grundejerforeningen et modulgyngestativ samt et kolbøttestativ, som ekstra aktivitet. På den måde opnåede de en rummelig legeplads, der indbyder til leg for alle områdets børn.

Grundejerforeningen Ærtebjerggaard, Odense

Den nye legeplads kræver ingen vedligeholdelse

En ny legeplads fyldt med mange legeaktiviteter glæder nu børnene i grundejerforeningen Ærtebjerggaard i Odense. De har nemlig fået en Explore legeplads i en af foreningens grønne oaser.

For bestyrelsen var det vigtigt at få en legeplads, som passer naturligt ind i området og som ikke kræver knofedt og tid at vedligeholde.

Både Virok systemet og Off-Roaderen henvender sig til en bred aldersgruppe, som også tæller områdets dagpleje- og børnehavebørn.

Michael Mortensen, som er formand for grundejerforeningen, er ikke i tvivl om, hvad valget af LEDON som legepladsleverandør har betydet:

Vi har været glade for at arbejde sammen med LEDON, som har været meget professionelle gennem hele forløbet. De har hjulpet os med det hele fra indretningsforslag til at søge byggetilladelse og montering, og vi kan med glæde anbefale LEDON til andre grundejerforeninger.

Michael Mortensen, Formand for grundejerforeningen Ærtebjerggård