Hallingparken, Brøndby

Halling Parken i Brøndby ønskede i 2019 at udskifte deres gamle legeplads til en mere tidssvarende, som ikke kræver vedligeholdelse. Det vigtigste for Boligforeningen Brøndby Strand er at børnene synes legepladsen er sjov, derfor var det børnene som fik lov til at stemme på hvilken legeplads de gerne vil have. Du kan se meget mere om dagen hvor børnene stemte om den nye legeplads i denne video.

Børnene valgte forslaget om en stor Castle legeplads, hvor der er plads til børn i alle aldre. LEDON Castle er én af LEDONs temaverdner, hvor tapre prinser og prinsesser kan slippe fantasien løs på slottes mange tårne og aktiviteter.

Mangler I en ny legeplads? Vi kommer gerne på besøg til en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Igennem vores indretningsforslag kan vi give jer et bud på hvordan jeres nye legeplads kan se ud. Det er selvfølgelig ganske uforpligtigende og gratis. Ring til os i dag på tlf. 74 82 65 65 eller send en mail på

Nannasgade, København

Legepladsen er et samlingspunkt for store og små

Hvad skal vi vælge, når vi ønsker os en legeplads, som både tilgodeser mindre og større børns behov?

Det spørgsmål stillede boligforeningen VIBO i Nannasgade i København. Og i samarbejde med LEDON faldt valget på det store Saldor legesystem til de største børn og piratstævnen samt legekøkken til de mindste.

Saldor er et populært system, fordi det lægger op til blandt andet fangeleg og ’jorden er giftig’. Piratstævnen danner sammen med legekøkkenet en zone for de mindste børn, hvor de ikke forstyrres når de store børn har fart over feltet.

Legepladsen skulle være et centralt samlingspunkt for store og små, og den mission er LEDON kommet i mål med, siger formand for boligforeningen, Michael Willer Jensen:

Vi skal ramme en målgruppe fra tre år og helt op til 13-14 år. Vi valgte derfor LEDONS forslag med en off-roader, som tiltaler de mindste og i den anden ende en fugleredegynge, hvor der kan være fem-seks unge mennesker i samtidig. Klatressystemet rammer de fem- til niårige. Det er en utrolig fin løsning. LEDON har taget opgaven meget alvorligt og har virkelig lyttet til os. Det har været et super samarbejde.

Micheal Willer Jensen, formand for boligforeningen VIBO

Vodroffsvej, Frederiksberg

Her folder små og store pirater sig ud

Fantasien får fuld skrue, når børnene besøger den nye piratlegeplads hos boligforeningen Vibo på Vodroffsvej på Frederiksberg.

Her er den nye legeplads etableret med Victoria piratskibet spækket med aktiviteter som fx et kompas eller lege-diamanter, der kan flyttes. Der er leg 360 grader rundt på skibet, som bliver understøttet af et gummiunderlag.

Legepladsen understøtter børnenes fantasi og motorik. Og det er også formand Michael Willer Jensens oplevelse, når han ser børnene i bevægelse:

Når jeg er ude og besigtige legepladsen, ser jeg nogle glade børn løbe rundt og lege. Piratskibet giver fantasien frit løb. Det er dejligt at opleve. Vi oplevede en konsulent, som virkelig formåede at lytte og stille gode spørgsmål. De spørgsmål betød, at vi er kommet i mål med vores ønsker. Det gør en stor forskel.

Michael Willer Jensen, formand for boligforeningen VIBO

Legesystemet er specialdesignet med en planke. Det er standardudgaven, som fremgår af produktoversigten.