Klatretårne

En klatretur til toppen af vulkanen eller i tårnet for at redde prinsessen – kun fantasien sætter grænser for hvilke eventyr et klatretårn kan give.

LEDONs klatretårne findes i alle temaverdner og kommer i mange forskellige størrelser og designs. Udvalget er bredt og du vil derfor kunne finde modeller til enhver aldersgruppe samt med eller uden specifikke legeaktiviteter. Alle klatretårne er produceret i samarbejde med børn og med børnene i fokus hvilket gør, at de alle garantere sjove oplevelser der samtidig styrker børnene naturlige udvikling.

Du kan både finde klatretårne bestående af net og klatretårne fra LEDONs forskellige temaserier, som er designet til at underbygge de forskellige universer. Du kan se en oversigt og vores temaverdner her:

  • Basic serien der byder på masser af klatraktiviteter og giver garanterer kvalitetslegeredskaber til skarpe priser.
  • Pirates serien hvor sejlene er sat mod de syv verdenshave og legene kan udfolde sig i et komplet piratunivers. 
  • Miniplay serien der er udviklet til at skabe sjove og lærerige legeoplevelser for de allermindste børn.
  • Explore serien der kan tilfredsstille selv den mest nysgerrige opdagelsesrejsende med legeaktiviteter. 
  • Castle serien hvor fantasien når nye højder og prinser og prinsesser kan slå sig løs.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Børn udvikler sig gennem leg i et klatretårn

Klatretårnene er ikke kun designet til at give børnene sjove oplevelser og underholdning i timevis, de er også lavet til at skulle understøtte børnenes udvikling. Uanset hvilken aldersgruppe børnene er i, så er en styrkelse af motoriske, kognitive og sociale evner vigtigt for, at de har de bedste vilkår senere i livet.

Et lege- eller klatretårn er med til at udvikle disse færdigheder på alle parametre. Deres tematiske udseende er oplagt til børnenes rollelege, som giver dem rammerne for at øve deres sociale kompetencer.  Rollelege giver børnene en bedre forståelse af dem selv og omverdenen, da de ved at efterligne verdenen omkring dem bliver klogere på adfærdsmønstre, social interaktion og håndtering af følelser.

De mange fysiske aktiviteter, som klatretårnene har er med til at udfordre dem fysisk, både grov- og finmotorisk alt efter hvilke bevægelser de laver. Klatre de eksempelvis op i et tårn via en klatrevæg, så er det i høj grad deres grovmotoriske kunnen der bliver sat på prøve. Fordyber børnene sig i stedet ved et legepanel med bevægelige dele, så vil det være deres finmotorik der bliver forbedret, da de bruger små bevægelser med fingre og hænder. På den måde har vi sikret at børnenes lege på tårnene både er sjove og lærerige.   

Vores legetårne og klatretårne er bygget af forskellige elementer

Lege- og klatretårnene er udformet med omtanke, og vi har dermed også sikret os, at mange børn kan lege samtidigt, ligesom at der vil være zoner til forskellige aldersgrupper. Dette gør sig især gældende for modellerne med flere tårne, hvor aktiviteter til de små børn findes ved jorden, mens aktiviteter for de større børn er tilgængelig via mere udfordrende veje op i tårnet. 

Sikkerhed og kvalitet i vores klatretårne

Alle vores klatre- og legetårne er lavet i vedligeholdelsesfrie og genanvendelige materialer. Samtidig er alle vores legeredskaber kontrolleret og godkendt efter den europæiske standard EN1176 og certificeret af TÜV SÜD hvilket garanterer, at vores produkter overholder strenge krav til sikkerhed og kvalitet.  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Polyethylen

Alle polyethylenplader er udviklet specielt til LEDON for at opnå så høj kvalitet som muligt.…