Legepladsen er et samlingspunkt for store og små

Hvad skal vi vælge, når vi ønsker os en legeplads, som både tilgodeser mindre og større børns behov?

Det spørgsmål stillede boligforeningen Vibo i Nannasgade i København. Og i samarbejde med LEDON faldt valget på det store Saldor legesystem til de største børn og piratstævnen samt legekøkken til de mindste.

Saldor er et populært system, fordi det lægger op til blandt andet fangeleg og ’jorden er giftig’. Piratskibet danner sammen med legekøkkenet en zone for de mindste børn, hvor de ikke bliver forstyrret, når de store børn har fart over feltet.

Legepladsen skulle være et centralt samlingspunkt for store og små, og den mission er LEDON kommet i mål med, siger formand for boligforeningen, Michael Willer Jensen:

Vi skal ramme en målgruppe fra tre år og helt op til 13-14 år. Vi valgte derfor LEDONS forslag med en off-roader, som tiltaler de mindste og i den anden ende en fugleredegynge, hvor der kan være fem-seks unge mennesker i samtidig. Klatressystemet rammer de fem- til niårige. Det er en utrolig fin løsning. LEDON har taget opgaven meget alvorligt og har virkelig lyttet til os. Det har været et super samarbejde.

Piratstævnen danner sammen med legekøkkenet en zone for de mindste børn, hvor de ikke forstyrres når de store børn har fart over feltet.

Adresse:
Nannasgade 7B, 2200, DK-København N

Byggeår:
2020

Projektbeskrivelse:
Klik her for at downloade ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og møtrikker

Alle LEDONs produkter er samlet med vedligeholdel­sesfrie bolte, låsemøtrikker og specialdesignede alu-bøsninger. Således opnås den…

Camping Mer et Montagne, Frankrig

Adresse:Camping Mer et Montagne, Rue de Mirondin, 83140 Six Fours les Plages, Frankrig Opført:2019

Indlæser data ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk