Kolding Hotel Apartments, Danmark

Hos Kolding Hotel Apartments er opført en LEDON Explore legeplads, lige ned til Kærlighedsstien, som går hele vejen rundt om Koldings slotsø. Legepladsen bruges af hotellets gæster og andre forbipasserende børnefamilier.

“Vi har i hele forløbet haft et utrolig godt samarbejde. Og har oplevet at LEDON virkelig har lyttet til vore ønsker og behov og fokus på design og sikkerhed. De har formået at se præcist hvad det var vi havde behov for og har fundet en særdeles god og flot løsning. Vi havde klare ønsker til hvilken aldersgruppe legepladsen skulle tiltrække og hvilke farver/nuancer den skulle passe til. Det er ramt fuldstændigt.

LEDONS produkter er danskproducerede hvilket vi går op i hos os, de er lækre at se på og de er vedligeholdelsesfri – noget vi også lægger stor vægt på. Dette skal sammenholdes med LEDONS kvalitetsbevidsthed og store erfaring i sikkerhed og hensigtsmæssig indretning.

Vi kan kun sige at LEDON er et kvalitetsbevidst firma med stor fleksibilitet, ansvarlighed og seriøsitet og de tager i den grad ansvar for løsning af opgaven.”

Jeanette Therkildsen – Direktør Kolding Hotel Apartments

Om KHA:

Kolding Hotel Apartments er et moderne design- og lejlighedshotel. Centralt beliggende i hjertet af Kolding, på bredden af Slotssøen og med udsigt til Koldings vartegn, kongeslottet Koldinghus.

Lejlighedshotellet har 73 lejligheder med 330 senge og har en meget bred målgruppe inden for både ferieturister og erhvervsgæster.

Adresse:
Kedelsmedgangen 2, DK-6000 Kolding

Opført:
2017

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og møtrikker

Alle LEDONs produkter er samlet med vedligeholdel­sesfrie bolte, låsemøtrikker og specialdesignede alu-bøsninger. Således opnås den…

Kirkeparken Lekeområde, Moss, Norge

I den norske by Moss, er der blevet indrettet en stor legeplads i byens centrum.…

Indlæser data ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk