Landgoed de Berenkuil, Holland

Camping De Berenkuil er en børnevenlig campingplads i Grolloo i Holland. Området har intet mindre end 25 legepladser foruden det store indendørs legeland. Det indendørs legeland byder på uendelig timers leg højt oppe i de store net, træhytter og klatrebaner. Fra træhytterne går turen ned via en af de store blå tunnelrutsjebaner fra LEDON.

I Projektet har det været vigtigt med et præcis design af tunnelrusjebanerne, for at sikre korrekt montage og undgå sammenstød med de høje træstolper. Dette er sikret igennem vores digitale program TunnelMaker, som gør det muligt at designe tunnelrutsjebaner meget præcist.

LEDONs tunnelrutsjebaner er nemmere at montere på allerede eksisterende legesystemer. Med 5 forskellige farver og 8 forskellige rørtyper er der et utal af muligheder for at designe en tunnelrutsjebane, som passer til dine ønsker og behov. Vi hjælper dig gerne med at designe tunnelrutsjebanen så den passer til dit legetårn. Send os en mail på info@ledon.dk eller ring + 45 74 82 65 65, så svarer vi hurtigst muligt J

Adresse:
De Pol 15, 9444 XE Grolloo, Holland

Byggeår:
2016

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Tov og net

Alle tov og net er fremstillet af taifun­tov med 6 slåninger, som hver har 8…

Kravlesystemet stimulerer motorikken

Der er fart over feltet, når børnene suser ned gennem tunnelrutsjebanen eller klatrer over den…

Indlæser data ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk