Børnene har selv valgt LEDONs legeplads

I Vølunden i Holbæk har Vestsjællands almene boligselskab opført nye familieboliger, som bliver fuldendt af en flot ny legeplads. Børnene er blevet inddraget og har valgt Pirates/Castle legepladsen.

Her er centrum den store piratstævn Sixtus på vej ud mod de syv verdenshave. Børnene kan udleve piratdrømmene, når de hejser ankeret, bevæger kikkerten og kravler ind til det hemmelige lastrum.

I legetårnet Balin kan de små pirater holde udkig gennem de farverige vindue eller tag en tur ned ad rutsjebanen. Kun fantasien sætter grænser for legen.

Mette Engel er projektleder for Vølunden, og hun har været meget tilfreds med LEDONs legeplads og samarbejdet hele vejen.

LEDON har været meget professionelle lige fra begyndelsen. De har givet mange informationer undervejs – for eksempel da kommunen drillede med en byggetilladelse. De laver et lækkert produkt med harmoniske farver, som lægger op til leg. Til vores indvielse af legepladsen tilbød de at sende balloner og bolsjer,

siger Mette Engel, som tilføjer, at legepladsen er blevet valgt af boligforeningens børn som en del af beboerdemokratiet:

Vi lod dem vælge mellem tre forskellige legepladser. Det gør, at de får et ejerskab og passer bedre på den. Jeg får mange positive tilbagemeldinger derudefra, og en lille pige sagde allerede ved indvielsen: ’Jeg elsker min legeplads’.

Adresse:
Vølunden, DK-4300 Holbæk

Byggeår:
2020

Projektbeskrivelse:
Klik her for at downloade ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Beslag

Alle beslag er varmgalvaniseret for at undgå korrosion. Beslagene er designet med afrundede kanter, så…

Parc de la baume, Frankrig

Adresse:Parc de la baume, 43 Avenue de Sainte-Cécile, 83160 La Valette-du-Var, Frankrig Opført:2019

Indlæser data ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk