Kvalitet på alle niveauer

Hos LEDON dækker kvalitet mange aspekter. Fra legeværdi til holdbarhed, fra indretning til sikkerhed. For os betyder kvalitet, at både børnenes og de voksnes behov bliver opfyldt.

Med over 40 års erfaring og en grundlæggende holdning til, at kvalitet og sikkerhed vægtes højere end alt andet, kan vi med ro i sindet sige at vores produkter er 100 % vedligeholdelsesfrie og godkendt efter EN 1176 af TÜV-Hamborg.

  • Vores Polyethylen plader (PE) er godkendt efter det amerikanske fødevaredirektiv FDA.
  • Vores polyethylen plader (PE) er UV stabiliserede og 100 % genanvendelige.
  • Alle vores stålrør er galvaniseret på både inder- og yderside.
  • Alle produkter er godkendt efter de sidste nye normer indenfor EN 1176 af TÜV-Hamborg

Vi ved at det er på legepladsen, en stor del af børns udvikling sker. Når børn leger, lærer de at udforske sig selv og deres grænser. En legeplads af god kvalitet har plads til alle – både dem, der lærer ved at iagttage andre og dem, der hver dag udfordrer sig selv.

Hos LEDON bruger vi kun materialer af den højeste kvalitet. Det betyder at du kan være sikker på, at materialerne er miljøvenlige, 100 % genanvendelige og holdbare. Derudover er vores polyethylen plader (PE) UV stabiliserede og godkendt efter det amerikanske fødevaredirektiv FDA.

Vores Polyethylen plader (PE) er splint- og giftfrie. Vores samlinger er af slagfast nylon og alle beslag har afrundede kanter – det betyder ingen forrevne fingre eller nedslidte legeredskaber. Alle materialer er formstabile – således de ikke forandrer sig uanset vind, vejr og massevis af børn.

Den usynlige kvalitet er mindst ligeså vigtig som den synlige. For eksempel er alle vores stålrør galvaniseret på både inder- og yderside – så de hverken kan ruste inde- eller udefra. Derudover er alle stå- og sideflader gjort skridsikre med 3 mm gummibelægning. Gummibelægningen sikre at børnene ikke falder i uanset vejret.

Du kan læse mere om LEDONs vedligeholdelsesfrie materialer på siden om Materialer og vores solide garantier er uddybet under Garantier.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Gummi

Med LEDONs nye gummimembran sikres ikke bare mange timers sjov leg, gummimembranen er forsynet med…