Ledige jobs


Intern sælger til salgsafdelingen i Kolding

Du skal kunne arbejde selvstændigt, struktureret og systematisk. Du skal være imødekommende og udadvendt, serviceminded og ansvarsbevidst og en god ambassadør for LEDON.


Om virksomheden:

Virksomheden LEDON A/S er i dag en international orienteret virksomhed indenfor salg af legeredskaber til børn med eksport til en lang række lande, primært Europa. LEDON hører samtidig til blandt de største på det danske marked. Virksomheden er inde i en rivende udvikling, hvorfor man er i gang med at styrke organisationen på flere områder.

Opgaven:

 • Telefonisk betjening af både danske og udenlandske kunder
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Opfølgning på tilbud
 • Ordreforberedning
 • Support funktion overfor eksterne sælgere
 • Rådgivning ift. at afdække behov
 • Opbygning af nye kunderelationer samt udvikling af eksisterende relationer
 • Identificere samt bearbejde nye potentielle kundeemner
 • Bookning af besøg for konsulenterne
 • Lave skitser til udarbejdelse af indretningsforslag

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har min. 3-5 års erfaring fra en intern salgsafdeling samt erfaring med at håndtere kunder på B2B og B2C niveau.

 • Den rette person er en teamplayer, opsøgende, selvstændig, vedholdende i forhold til at indgå i et engageret team.
 • Det forventes, at du brænder for salg og er innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger. Du skal være fleksibel og resultatorienteret samt have gode evner til at skabe og bevare overblikket, også i pressede situationer.
 • Du skal være teamorienteret og kunne indgå i en dynamisk sammenhæng, hvor tingene går stærkt og udfoldelsesmulighederne er store.
 • Du arbejder i dag med ERP systemer – gerne Microsoft Dynamics NAV.

Personlige kvalifikationer:

Du trives som blæksprutte og er god til at holde mange bolde i luften. Du skal have en åben og serviceminded indstilling over for vores kunder, forhandlere og vores eksterne sælgere, og du skal kommunikere godt på alle niveauer. Vi lægger vægt på, at du har en udpræget forretningssans og er en dygtig købmand der får tingene til at lykkes både internt og eksternt. Du slipper ikke opgaven før den er løst.

Du skal være struktureret og detaljeorienteret

Du er god til engelsk og tysk i skrift og tale.

Virksomheden tilbyder dig:

Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke med pension. Fast arbejdsplads på LEDON’s adresse i Kolding.

Er du interesseret i at vide mere om dette spændende job, er du velkommen til at Jens Mikael Arnoldsen hos prokan rekruttering på mobil: 30 61 60 70 eller på mail: jma@prokan.dk

Vi gør opmærksom på, at der ikke er anført nogen ansøgningsfrist på vores stillinger. Stillingen vil blive taget af nettet, når vi har fundet den rette kandidat til jobbet.


Uopfordrede ansøgninger

Vi er altid på udkig efter dygtige medarbejdere, så vil du stå forest i køen, når behovet opstår, så send din uopfordrede ansøgning til os. På denne måde kommer du til at stå forest, når vi har behov for nye medarbejdere. Vi kan selvfølgelig ikke garantere dig et job, men vi kan garantere, at de ansøgninger der står i vores job-database, er de første vi læser igennem, når nye medarbejdere skal findes.

For at sikre, en så professionel behandling som mulig, har vi ladet vores samarbejdspartnere prokan rekruttering, stå for rekruttering og ansøgninger.

Vil du vide mere om jobs hos LEDON, er du velkommen til at kontakte Jens Mikael Arnoldsen hos prokan rekruttering på mobil: 30 61 60 70 eller på mail: jma@prokan.dk

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Møtrikskjulere

For at beskytte børnene mod skarpe kanter, afskærmer vi vores bolte og møtrikker med møtrikskjulere.…