LEDON ansætter ny administrerende direktør

Hos os i LEDON går det rigtig stærkt, derfor har vi brug for flere kompetencer til at forsætte den igangværende vækst og slå vores navn fast i endnu flere dele af verden.

Derfor har vi pr. 1. oktober 2019 ansat Hans Erik Hansen som administrerende direktør. Hans Erik har en baggrund med internationalt salg og marketing og har desuden siddet i vores bestyrelse i tre år med solide resultater.

Hans Erik skal hjælpe med at udvikle LEDON, skabe endnu mere vækst og sikre LEDON kommer ud på endnu flere markeder over hele verden.

”Jeg glæder mig over at have fået muligheden for at komme ind i maskinrummet hos LEDON og være med til at udbrede kendskabet til en meget spændende virksomhed,” udtaler Hans Erik Hansen.

Tom Donbæk, der indtil nu har været administrerende direktør i familievirksomheden, besætter fremover posten som forretningsudvikler. Han skal med sin erfaring og store tekniske viden være med til at sikre, at LEDONs fremtidige koncepter bliver søsat.

”Jeg ser meget frem til at fokusere på et af de områder der ligger mit hjerte nært – nemlig udvikling af nye koncepter/forretningsområder. Og så glæder det mig, at vi har ansat Hans Erik Hansen til at styrke LEDON. For Simone og jeg ligger det os meget på sinde, at vi kan drive LEDON på bedste vis og vækste – både nu og i fremtiden,” siger Tom Donbæk.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Boligforeningen Århus Omegn, Viby J, Danmark

Hos Boligforeningen Århus Omegn ønskede bestyrelsen og driftchef Jacob Rabek en markant og anderledes legeplads.…