Legepladsindretning

På legepladsen er det ikke kun de små, der skal kunne føle sig trygge. Indretningen af en legeplads handler også om, at de voksne kan lade børnene lege frit, uden at skulle bekymre sig om klemte fingre eller bulede hoveder. Derfor er det vigtigt, at sikkerhed og sjov går hånd i hånd.

Hvis man spørger en gruppe børn om, hvordan den perfekte legeplads skal indrettes, så vil de uden tvivl svare, at den skal have flotte farver, sjove redskaber og masser af muligheder for at klatre, gynge, hoppe, vippe, balancere, snurre rundt og få maven til at kilde. Spørger man en gruppe voksne, vil de naturligvis svare det samme – blot så sikkert indrettet som muligt.

Indretning af legeplads med fokus på sikkerhed

Hos LEDON foregår vores indretning af legepladser altid med fokus på samspillet mellem funktionalitet og sikkerhed. Vi tænker sikkerhed ind i alle elementer, fra de store linjer til de små detaljer – der er nemlig mange steder, det kan gå galt, hvis man ikke er forudseende. Selvfølgelig kan småuheld aldrig helt elimineres med legepladsindretning alene, men med innovativt design og rettidig omhu kan risikoen alvorlige skader og tårevædede kinder minimeres.

LEDONs legeredskaber er udviklet til at opnå den sikreste indretning af legepladser. Overfladen på vores sandkasser er for eksempel belagt med skridfast gummi, så børnene ikke glider i vådt vejr. Samme teknologi er anvendt på sæder og ståflader. Vi har designet specialtov med indvævede stålwirer, der er hærværkssikret, så det holder formen og er umulige at slide eller skære over – og meget mere. Hvis et legeredskab kan gøres mere sikkert ved at gå den ekstra mil, så gør vi det hos LEDON.

 

Artikler:

Kvalitet på alle niveauer

Hos LEDON dækker kvalitet mange aspekter. Fra legeværdi til holdbarhed, fra indretning til sikkerhed. For os betyder kvalitet, at både…

Legeplads regler og sikkerhed

På legepladsen er det ikke kun de små, der skal kunne føle sig trygge. Legepladssikkerhed handler også om, at de…

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Expressionz Suites, Kuala Lumpur, Malaysia

På toppen af et af Kuala Lumpurs luksuriøse hoteller, er etableret et moderne legesystem med…

Vi indretter din legeplads fra start til slut

Hvis du er på udkig efter den ideelle samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med at bygge den perfekte legeplads, så er du kommet til rette sted. LEDON er et danskejet familiefirma med over 50 års erfaring  med indretning af legepladser og udvikling af sikre, sjove legepladsredskaber til store og små. Vi er legepladsleverandør til kommuner, institutioner og boligforeninger – og vi kan også hjælpe dig.

Hos LEDON sætter vi en ære i at rådgive vores kunder hele vejen rundt. Vi tilbyder ikke kun et bredt sortiment af legesystemer og legeredskaber, vi kan også tage os af indretningen af din legeplads. Vi tilbyder gratis konsulentbesøg, hvor vi kan komme med forslag til, hvordan netop din legeplads kan indrettes, så den er både sikker og attraktiv for børn. Vi kan være behjælpelige med alt fra byggetilladelser til levering og montering, uanset hvor i Danmark, din legeplads skal konstrueres.

På denne side vil vi desuden publicere vidensartikler og anden oplysende læsning, der kan gøre dig klogere på, hvordan du kan indrette din legeplads optimalt. Alle artikler udgives i samarbejde med pædagoger, legepladsinspektører og ledende forskere på området. Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores artikler, vores redskabssortiment eller hvis du bare gerne vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med indretningen af netop din legeplads. Vi glæder os til at høre fra dig.