Legepladsindretning

På legepladsen er det ikke kun de små, der skal kunne føle sig trygge. Sikkerhed handler også om, at de voksne trygt kan lade børnene lege uden at skulle bekymre sig om klemte fingre og det, der er værre. LEDONs legeredskaber er altid designet med sikkerheden i top.

Selve indretningen af legepladsen foregår altid med fokus på samspillet mellem funktionalitet og sikkerhed. Og vi tænker sikkerhed ind i alle elementerne, fra de store linier til de små detaljer – der er nemlig mange steder, det kan gå galt.

Overflader på sandkasserne er belagt med skridfast gummi, så børnene ikke glider i vådt vejr. Samme teknologi er anvendt på sæder og ståflader. Vi har udviklet specialtov med indvævede stålwirer, der er hærværkssikret, så det både holder formen, og er umuligt at slide/skære over. Vi har endvidere et bredt udvalg af faldunderlag, der er godkendt til en faldhøjde op til 300 cm.

Vi vil, under denne rubrik, publicere artikler, der fortæller hvorledes den optimale legeplads indrettes. Disse artikler udgives i samarbejde med pædagoger, legepladsinspektører og ledende forskere på området.

 

Artikler:

Kvalitet på alle niveauer

Hos LEDON dækker kvalitet mange aspekter. Fra legeværdi til holdbarhed, fra indretning til sikkerhed. For os betyder kvalitet, at både…

Legeplads sikkerhed

På legepladsen er det ikke kun de små, der skal kunne føle sig trygge. Legepladssikkerhed handler også om, at de…

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og skruer

Langt størstedelen af LEDONs legeredskaber er samlet med bolte, skruer eller specialdesignede alubøsninger. Alle bolte…