Legepladspakke 1 – MiniPlay

En legepladspakke for de mindste børn

MiniPlay legepladspakken er en pakkeløsning af legeredskaber, som er designet til den mindste aldersgruppe fra 1 til 3 år.  Legeredskaberne har fokus på at udfordre de mindste børns udvikling – både fin- og grovmotorisk. Samtidig stimuleres især børnenes balance, når de rutsjer på rutsjebanen i det lille legetårn, vipper på vippedyret, eller skubbes i babygyngen. Dette er aktiviteter, der stimulerer børns vestibulære system, som sidder i øret. Systemet sender hele tiden signaler til hjernen, så barnet kan holde og øve balancen. Balancen er en af de grundlæggende elementer for en god motorisk udvikling i barneårene.

Legehus og vippedyr for de mindste børn

Det lille Alfred legehus har en størrelse, så de mindste børn har oplevelsen af at være i en hule og gemme sig. I modsætning til større legehuse, hvor de mindste børn ikke har den følelse, da legehusene er for store til dem. Alfred har både bevægelige legeaktiviteter på siderne af huset, bord og bænke samt et lille vindue, så voksne kan kigge ind, uden at forstyrre legen. Mange små børn søger også Alfred hytten, når de ønsker ro fra omgivelserne og har brug til fordybelse.

Elefant vippedyret er med ekstra høje sider, så du kan vippe, også selvom du stadig skal øve dig i at holde balancen.  

Indlæser data ...

Herunder kan du læse mere om de enkelte redskaber. Ønsker du at skifte redskaber ud er det altid muligt, giv os blot et ring eller send en mail til info@ledon.dk 🙂

Pakken er eksklusiv faldunderlag, kanter m.m.

Gå tilbage til oversigtssiden for legepladspakker …

Produktoversigt:

Kategori:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk