previous arrow
next arrow
Slider

Marina

Lodsbåden dirigerer coasteren sikkert i havn, speedbåden sejler af sted med arbejderne til olieplatformen, og på kajen vrimler det med mennesker omkring havnekontoret. Kraner, gravmaskiner og store lastbiler suser rundt på havnen – ja, på LEDON Marina er der masser af opgaver at løse.

Hop med ombord på en af de mange maskiner, snup en tur under vandet med den bevægelige ubåd eller tag et kig ind i havnekontoret, hvor papirer stemples og certifikater udstedes. Historier opfindes – og ændres måske lidt, for i LEDON Marine har fantasien frit spil!

Her får du bogstaveligt talt et hav af muligheder: små ubåde, store skibe, havnekontorer, olieplatforme og meget, meget mere. Alle redskaber er udviklet på baggrund af nyeste viden om børns motoriske leg og læring. Marine opfordrer børnene til fysisk aktivitet, kommunikation og samarbejde. Alt sammen egenskaber, som er altafgørende for barnets videre udvikling.

Søstærke rammer om børns udvikling

Marine er primært udviklet af rustfrit stål og det genanvendelige og særdeles slidstærke materiale poly­ethylen. Løsningen er derfor 100 % vedligeholdelsesfri – selv ridser og skrammer nedsætter ikke produkternes levetid. End ikke ekstreme temperaturer får produkterne til at slå revner, og fordi vores PE-plader er UV-stabiliseret giver vi 5 års garanti mod væsentlig nedfalmning.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Produktoversigt:

Kategori:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk