LP080

Et Piratskib til de mindste pirater

Sally er en ægte piratbåd til de mindste børn. Sally er designet med og til de mindste børn i ca. 1-4 års alderen. Trods Sallys størrelse er båden fyldt med legeaktiviteter: Anker der kan hejses, bevægelige kompas, ror og gummilapper mv.

Lille skib med mange fordele

Fordelen ved Piratbåden Sally er bl.a. at den leveres 98 % samlet på én palle. Det kræver kun montage af jordankeret, hvis redskabet skal monteres i jorden. Den kan også stå løst, således den kan flyttes rundt, eller tages ind om vinteren. Materialerne i Sally er 100 % genanvendelig, så når Sally engang skal på pension, kan hun indgå i en ny legeplads.

Hvorfor købe LEDON Pirates: 

 • Er udviklet i samarbejde med børn.
 • Kan udbygges løbende med skibe, skatteøer og hængebroer.
 • Skibene leveres i mange forskellige prisklasser.
 • Skibene kan kombineres med legesystemer fra LEDONs andre temaverdener.
 • Unik legeplads i modulær opbygning.

MP005

Sådan lærer du at kravle, stå og gå

Kravlebroen Brum er til de mindste børn, som skal lære at kravle, stå og gå. Bien Brum er designet, så de allermindste børn kan holde fast og trække sig op, når de skal øve sig i at holde balancen. Det specialudviklede cubic-grain gulv giver en skridsikker overflade, så selv de mindste fødder står fast. Brums vinger er lavet i glasklart polycarbonat, så det er muligt at observere omgivelserne – også selvom man kravler.

Inde som ude – godkendt efter EN1176

Kravlebroen Brum kan både stå inde og ude. Udenfor kan den gøre glæde hele sommeren, og den kan vaskes og bruges indendørs til vinter. Vi anbefaler at den står på et tæppe, når den er indendørs. Ligesom resten af LEDON MiniPlay er Bien Brum godkendt og certificeret efter den europæiske standard EN1176, og således overholder MiniPlay strenge krav til kvalitet og sikkerhed. Bien Brum er lavet af LEDONs polyethylen. Det betyder, at Brum er 100 % vedligeholdelsesfri, og når Brum en dag skal på pension, er materialet 100 % genanvendeligt og kan indgå i en ny legeplads.

MiniPlay er de bedste legeredskaber til de mindste børn:

 • LEDON MiniPlay er specifikt udviklet til aldersgruppen 0-4 år
 • Sikrer naturlig udvikling igennem leg
 • Serien er udviklet i samarbejde med børn og pædagogisk personale
 • 100 % vedligeholdelsesfrie legeredskaber fra vores danske produktion
 • Gratis fragt i hele Danmark

EX080

Explore Offroader er udviklet i samarbejde med børn

Explore Offroader er en af børnenes favoritter. Den er målrettet aldersgruppen to til fem år, hvor hver legeaktivitet er tilpasset den naturlige kreative, fysiske, kognitive og sociale udvikling.

Explore Offroader er blevet til i et samarbejde med børn – i en co-creation design process, hvor børnenes input har været altafgørende for den endelige udformning af både offroaderen og de mange legeaktiviteter. Offroaderen har været testet som prototype ad flere omgange, og undervejs har vi opnået ny viden om børns måde at lege på, således at vi har kunnet forbedre de forskellige aktiviteter og give endnu bedre legeoplevelser.

En offroader fyldt med aktiviteter

På førersædet kan flere børn betjene kontrolpanelet med rat, bevægelige knapper og den indbyggede walkie-talkie. Ved fronten finder du den bevægelige trækkrog, som også fungerer som kugleramme til tal-leg mv. Forlygterne er ligeledes bevægelige, således at de stimulerer børns finmotorik og samtidig fungerer som et element til rolleleg.

Bag i offroaderen er der plads til, at passagerer kan sidde behageligt og nyde udsigten – eller stå og styre køretøjets kikkert. Et stort vindue adskiller passagersædet og førersædet, men giver masser af mulighed for at interagere med hinanden. Fra bagsædet er der adgang til en række små aktiviteter; fx det bevægelige tankdæksel og det roterende reservehjul.

Leveres 80 % samlet

Én af de særlige fordele ved offroaderen er, at den leveres 80 % samlet, således at den hurtigt kan gøres ”køreklar” med det tilhørende værktøj. Tilmed er offroaderen 100 % vedligeholdelsesfri og kræver ikke faldunderlag.

LEDON Explore sikrer dig en kvalitets legeplads

 • Designet sammen med børn, således at vi sikrer den højeste legeværdi.
 • Udviklet i vedligeholdelsesfrie materialer og naturlige farver.
 • 100 % dansk produktion.
 • Korte leveringstider.
 • Vi kan stå for alt: fra gratis indretningsforslag til byggetilladelser, faldunderlag og montage.

600025

Kravl op på ryggen af på den sovende bjørn og mærk suset

Den fritstående rutsjebane Brun Bjørn er designet med henblik på aldersgruppen 1-3 år, og er perfekt til at give børnene en sjov rutsje oplevelse både ude og inde, da den også er ideel til indendørs brug.

Rutsjebanen har en gulvhøjde på 58 cm og få trin til toppen, hvorfra turen går ned af glidefladen i vedligeholdelsesfri polyethylen. Det slidstærke materiale bliver hverken brandvarm i solen eller giver splinter, i modsætning til eksempelvis en trærutsjebane. 

Brun Bjørn har udover sin sjove rutsjebane også en hule, hvor børnene kan gemme sig eller tage en slapper. Et skjulested for omverdenen er populært hos børnene, da det giver dem ro til at snakke og dele hemmeligheder, ligesom det kan skabe rammerne om en masse lege. 

Alle aktiviteterne omkring den sovende bjørn har også udviklingsmæssige fordele for børnene. Deres grovmotorik og koordination bliver styrket ved alle klatre og kravle bevægelserne, mens rutsjeturen forbedre deres balance og gør dem fortrolige med tyngdekraften.

LEDON Explore sikrer dig en kvalitets legeplads

 • Designet sammen med børn, således at vi sikrer den højeste legeværdi.
 • Udviklet i vedligeholdelsesfrie materialer og naturlige farver.
 • 100 % dansk produktion.
 • Korte leveringstider.
 • Vi kan stå for alt: fra gratis indretningsforslag til byggetilladelser, faldunderlag og montage.

1700

Sjov med fuld udrykning

I City finder du mange legehuse i forskellige varianter der er designet som køretøjer, som du kender fra hverdagen. Vores Brandbil er eksempelvis oplagt til rolleleg, hvor børnene skal suse afsted for at slukke ildebrande. Ønsker du brandbilen i en mindre udgave kan du tage et kig på vores Mini Brandbil, og kunne du tænke dig en brandbil med ekstra bevægelse, så se nærmere på vores Vippebrandbil

Brandbilen har flere bevægelige dele samt bord og bænke, der ligesom sit tematiske udseende invitere til rolleleg. Rolleleg har stor betydning for børnenes udvikling, da deres forståelse af dem selv og omverdenen bliver bearbejdet og styrket i denne form for leg. Ved at efterligne verdenen omkring dem, bliver de klogere på adfærdsmønstre, social interaktion og håndtering af følelser. En tur i brandbilen kan dermed være både lærerig og sjov.     

Brandbilen kan, ligesom alle vores andre legehuse, monteres direkte på græs og er lavet ud af slidstærke og 100% vedligeholdelsesfri materialer.

Hvorfor købe City:

 • Hverdagen bliver gjort til leg, som styrker børnenes kognitive udvikling 
 • Fokus på børnenes kreative, sociale og sproglige kompetencer
 • Egnet til børn helt ned til toårsalderen 
 • Genanvendelige og 100% vedligeholdelsesfri materialer

304010-20

Kompakt brandbil med masser af sjov 

I City finder du mange legehuse i forskellige varianter der er designet som køretøjer, som du kender fra hverdagen. Vores Mini Brandbil er oplagt til rolleleg, hvor børnene skal suse afsted for at slukke ildebrande. Ønsker du en større model? Så se nærmere på Brandbil eller Vippebrandbil, der også kan bevæge sig. 

Mini Brandbil er mere kompakt bygget, hvilket gør, at den har et mindre arealbehov og kan passe ind de fleste steder. Der er dog ikke skåret ned på legeværdien, da Mini Brandbilen stadig har bevægelige dele og plads til flere børn samt det flotte tematiske udseende med stige, udrykningslys og et vindue, som børnene kan kigge ud af. Dette er altsammen med til at stimulere børnenes fantasi og inspirerer dem til at udvikle deres lege.    

Mini Brandbilen kan, ligesom alle vores andre legehuse, monteres direkte på græs og er lavet ud af slidstærke og 100% vedligeholdelsesfri materialer.

Hvorfor købe City:

 • Hverdagen bliver gjort til leg, som styrker børnenes kognitive udvikling
 • Fokus på børnenes kreative, sociale og sproglige kompetencer
 • Egnet til børn helt ned til toårsalderen
 • Genanvendelige og 100% vedligeholdelsesfri materialer

301011

Siddepladser til hele børneflokken

Find plads til madpakkerne eller få et sted at samle børnene til små lege, fortællinger eller afslapning. LEDONs bord-bænkesæt kan placeres alle steder og har siddeplads til op til 10 børn. Et sted at sidde på legepladsen giver børnene en mulighed for socialt samvær og et frirum til at trække sig tilbage fra legene, når det bliver nødvendigt. 

Designet på bord-bænkesættet er simpelt og det er let at samle og montere på det ønskede sted. Derudover er det fremstillet i materialet polyethylen der ikke revner eller giver splinter i de små fingre. Materialet er også vedligeholdelsesfrit og yderst rengøringsvenligt, hvilket sikre dig flotte overflader der holder i mange år.