Ofte stillede spørgsmål

Hvor bestiller jeg kataloger?

Du kan bestille LEDONs kataloger på vores hjemmeside under fanebladet Kataloger eller ved at kontakte os på enten mail eller telefon.

Hvor kan jeg bestille mine legeredskaber?

Du kan bestille dine legeredskaber ved at kontakte os på enten mail eller telefon.

Hvad hjælper LEDONs konsulenter med?

LEDONs konsulenter hjælper dig med alt vejledning indenfor legeredskaber, faldunderlag og indretningen af nye legearealer. Vejledningen er ganske uforpligtigende, men sikre at du får de legeredskaber, som passer til dine behov og ønsker. Kontakt vores konsulenter for en uforpligtende samtale.

Tilbyder LEDON faldunderlag?

LEDON har flere forskellige samarbejdspartnere indenfor faldunderlag. Vi har derfor mulighed for at tilbyde dig nogle af de bedste løsninger i branchen. Vi har blandt andet helstøbt gummi, gummimåtter, kunstgræs og faldsand. Kontakt vores konsulenter for at høre om dine muligheder.

Er alle produkter godkendt/certificeret?

Alle LEDONs produkter er certificeret, af TÜV-Hamburg, efter de sidste nye normer indenfor den europæiske standard EN 1176 og EN 1177.

Kan jeg selv montere produkterne?

LEDON udarbejder altid en montagevejledning til hvert produkt. således du selv har mulighed for at montere dine nye legeredskaber. I bunden af hver produktside har du mulighed for at downloade montagevejledningen, derudover leveres den også sammen med det bestilte produktet.

Kan LEDON montere mine legeredskaber for mig?

LEDON har flere montører, som sætter legeredskaber op i hele Danmark. Kontakt vores konsulenter for at høre om dine muligheder.

Hvad er leveringstiden?

Med etablering af nye CNC fræsere har vi nu mulighed for at tilbyde en leveringstid på standardprodukter på 4-5 uger, hvilket kan betegnes som en meget kort leveringstid i branchen. Der må påregnes længere leveringstid på produkter udenfor standardsortimentet. Ønsker du at forhøre dig om leveringstiden på bestemte produkter er du meget velkommen til at kontakte Intern salg og logistik.

Hvordan leveres mine produkter?

LEDONs legeredskaber pakkes på paller, og sikrer derved en nem og effektiv pakning, som både er ressourcebesparende og omkostningsbevidst. Blandt andet er flere produkter designet så de kan være på én palle, dette mindsker risikoen for transportskader og minimerer transportomkostningerne væsentligt.

Ved leveringen af et eller flere legeredskaber følger altid en montagevejledning til hvert produkt. Montagevejledningen er udarbejdet med henblik på at du som kunde nemt og hurtigt kan monterer produktet. Skulle du mod forventning have problemer med installationen af dit nye produkt, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os herom.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Kirkeparken Lekeområde, Moss, Norge

I den norske by Moss, er der blevet indrettet en stor legeplads i byens centrum.…