Sådan arbejder vi

Vores arbejde er som en leg – det har det været i over 40 år!

Hos LEDON har vi beskæftiget os med leg, udvikling og sikkerhed i over 40 år.

Vi er et dansk firma beliggende i Sønderjylland, og vi producerer ­konkurrencedygtige legeredskaber af høj kvalitet og med lang levetid.

Alle vores produkter er kontrolleret og godkendt efter den euro­pæiske standard EN1176, og alle certificeringer er foretaget af TÜV eller tilsvarende.

Udvikling er vores hverdag

Vi anvender moderne produktionsteknologier, som sikrer høj kvalitet og ensartede produkter. Vores lange erfaring er alfa omega for udviklingen af nye og innovative legeredskaber, og vi optimerer konstant sortimentet, så du er garanteret de bedste løsninger både kvalitetsmæssigt, teknisk og med hensyn til legeværdi.

Produktudvikling

Børns leg og udvikling har i over 40 år været omdrejningspunktet for LEDONs innovative produktudvikling. Netop fordi vi er opdaterede med den nyeste viden om udvikling af fysiske, motoriske, sproglige og sociale færdigheder, giver vores legeredskaber anledning til flere tusind timers leg og læring.

Teknisk forarbejde og CNC-fræsere

Alle vores produkter udvikles på baggrund af moderne, teknologiske tegneprogrammer og produceres herefter direkte på vores CNC-fræsere. Det sparer tid og ressourcer, men garanterer også præcision til sidste millimeter. Med CNC-fræserne kan vi tilbyde leveringstid på standardprodukter på kun 3-4 uger, og vi har også mulighed for at opfylde specifikke ønsker.

Logistik og lagerstyring

LEDONs legeredskaber pakkes på en effektiv og ressourcebesparende måde. Flere af produkterne er designet, så de kan være på én palle eller blive pakket i forsamlede komponenter. Det mindsker risikoen for transportskader og minimerer transportudgifterne. De forsamlede produkter og komponenter sikrer desuden en nem og hurtig montage.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Landgoed de Berenkuil, Holland

Camping De Berenkuil er en børnevenlig campingplads i Grolloo i Holland. Området har intet mindre…