Tarzanbane

Lyder vedligeholdelsesfrie tarzanbaner, som kan monteres direkte på græs, som noget for jer? Så er vores tarzanbaner eller forhindringsbaner en god start. Tarzanbanerne kan formes på utallige måder og til ethvert behov og prisniveau. Ønsker I den mest prisbevidste tarzanbane, skal I vælge tarzanbanerne fra LEDON Basic

Når børn balancerer på tarzanbanerne, og leger fange eller jorden-er-giftig, trænes lillehjernen. Den sørger for at afstemme muskelstyrken, når børnene eksempelvis skal holde på en blyant eller løfte et glas vand. Ligeledes er fangeleg på tarzanbanen med til at forbedre børnenes rumlige intelligens, fordi de hele tiden skal forholde sig til, hvor ’fangeren’ er, og hvor de selv skal gå hen.  

Udover at lillehjernen bliver trænet, er tarzanbanerne også med til at udvikle børns generelle grovmotoriske evne til bl.a. at klatre, kravle, balancere, gribe, holde, hoppe samt at gå og stå. 

En tarzanbane er ofte et stort hit på legepladsen. Både alene, hvor man kan begive sig igennem de forskellige forhindringer og lege sin egen leg, eller sammen, hvor især jorden-er-giftig eller fange er populære lege på tarzanbanerne. 

I kan selv vælge hvor mange elementer, I ønsker i jeres tarzanbane. Alt efter jeres ønsker og hvilket areal I har til rådighed. Med tarzanbanerne fra LEDON sikrer i en tarzanbane, som ikke behøver faldareal, da tarzanbanerne er godkendt til montage direkte på græs. På den måde sparer I mange penge på udgravning og nyt faldsand. 

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Hvorfor skal vi vælge en tarzanbane?

En tarzanbane er altid et stort hit på legepladsen. Samtidig understøtter legen på banerne børns naturlige fysiske og motoriske udvikling

I bestemmer selv, hvilke elementer I ønsker i jeres tarzanbane. Det betyder, at I kan skræddersy en løsning, som passer til jeres behov. I kan også vælge at købe to tarzanbaner, hvor den ene er lettere at komme igennem end den anden. På den måde får selv de mindste børn mulighed for at udvikle deres motorik gennem sjov leg på tarzanbanen.

Når børn udvikler deres motorik, balance og fysik, så smitter det positivt af på børns fremtidige udvikling. Med et godt afsæt i den motoriske udvikling har børnene nemlig de bedste forudsætninger for bl.a. at lære at læse.

Desuden udvikler børn sig socialt, når de leger i fællesskab. I kan vælge at inkludere udfordrende elementer i jeres forhindringsbane, der kræver, at man hjælper hinanden for at komme videre. På den måde knytter børnene sociale bånd, fordi de i fællesskab løser en udfordring.

Er en tarzanbane sikker at bruge?

Mulighederne er mange for børn, der leger på en tarzanbane. Men det skal altid være sikkert, og de motoriske udfordringer må aldrig være farlige for børnene at kaste sig ud i.

Hos LEDON har vi mange års erfaring med at udvikle sikre forhindringsbaner til institutioner, legepladser og andre offentlige arealer. Derudover overholder alle vores legeredskaber sikkerhedsreglerne indenfor EN1176, ligesom redskaberne er uvildigt certificeret af TÜV. Dette er jeres tryghed for at få en sikker legeplads.

Vi kan hjælpe jer hele vejen fra indretningsforslag, til byggetilladelse og montage. I får os altid med som sparringspartner i hele processen, så I får den rette løsning til jeres projekt.

Vi producerer kun elementer til tarzanbaner, legepladser og forhindringsbaner i den bedste kvalitet. Det gør både, at børnene kan lege sikkert, samt at I ikke skal bekymre jer om udgifter til vedligeholdelse.

Vi tilbyder altid et gratis konsulentbesøg og indretningsforslag, så vi kan give jer en fuldkommen rådgivning af, hvilken løsning vi vil anbefale jer at vælge. Samtidig kan I med et gratis indretningsforslag, se hvordan jeres kommende tarzanbane kan se ud.

Kontakt os i dag, hvis I har spørgsmål til valget af jeres nye tarzanbane.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og møtrikker

Alle LEDONs produkter er samlet med vedligeholdel­sesfrie bolte, låsemøtrikker og specialdesignede alu-bøsninger. Således opnås den…