Vi hjælper dig hele vejen

Hos os er du i højsædet. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring og står klar til at give dig den bedste løsning – lige fra råd og vejledning til bestilling og etablering af legepladsen.

Råd og vejledning

Der er meget at overveje, når der skal købes nye legeredskaber. Hvilke legeredskaber opfylder dine behov, hvad med sikkerhedsarealet, faldunderlaget osv. Vi hjælper dig med at vælge den løsning, der passer optimalt til dine ønsker, økonomi og det areal, du har til rådighed. Få et uforpligtende besøg af vores konsulenter og kom et skridt nærmere din beslutning.

Indretningsforslag

Det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan dit nye legeareal kommer til at se ud. Vi udarbejder 3D- og plantegninger helt gratis, hvad enten det gælder optimering af eksisterende legeareal eller en helt ny legeplads. Vi tilpasser selvfølgelig indretningen efter børnenes alderstrin og udvikling samt dit budget og dine omgivelser.

Godkendelse af projekt

Efter gennemgang af indretningsforslag, tilbud og eventuelle tilføjelser eller ændringer, er projektet klar til at blive godkendt. Herefter vil ordren blive sat i produktion, og du kan forvente at modtage din nye legeplads inden for 3-4 uger. Børnene glæder sig vist allerede!

Montage og sikkerheds­inspektion

Du får altid en montagevejledning med til dine produkter, men du kan også lade os gøre arbejdet. Vi har erfarne montører i hele landet, som alle har et solidt kendskab til vores legeredskaber.

Til slut bliver den færdige legeplads godkendt, og du får tegninger, vejledninger og certifikater (optionalt).

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Legehuset Gram-Arnum, Danmark

Kulturhuset i Arnum har fået opført et stort LEDON Castle system. Systemet skal kunne rumme…