En legeplads kan skabe værdi i ethvert område. De tiltrækker legesyge børn og besøgende, der ønsker at give deres børn en sjov og lærerig oplevelse. Legepladsen skaber samtidigt rum til sjov leg og liv, fordi det giver mennesker et sted at samles.
Ønsker I en legeplads til kommunen, campingpladsen eller noget helt tredje, står vi altid klar til at hjælpe. Vi har herunder samlet et overblik over relevant information, som kan hjælpe jer godt i gang med projektet.

En helhedsløsning til legepladsen – det kan vi gøre for jer:

Sikkerheden er altafgørende for en tryg legeplads. Derfor benytter vi vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer og får vores legeredskaber sikkerhedsgodkendt efter EN 1176 samt certificeret af TÜV.

Vores forskellige temaverdner garanterer legeredskaber, der kan ramme enhver aldersgruppe, og samtidig findes de i alle prisklasser.

Vi kommer altid gerne forbi til en gratis og uforpligtende snak, og bagefter udarbejder vi et indretningsforslag, så I kan se, hvordan jeres drømmelegeplads vil passe ind hos jer.

Få en helt simpel proces ved at lade os stå for alt fra byggetilladelse til montage- og entreprenørarbejde.

Klar til leg! Hvad skal I vide?

I vores artikler kan I blive klogere på emner som legepladssikkerhed til offentlige legepladser eller læse mere om, hvad vi bruger af kvalitetsmaterialer, som sikrer jer en legeplads, der holder i mange år. I kan også se vores store udvalg af artikler i vores videnscenter.

Hvorfor vælge LEDON?

Sikkerhed og certificering

Kvalitetsmaterialer

Dansk produktion

Hvilken temaverden passer til jer?

Vi har seks forskellige temaverdner, som hver især danner rammen for forskellige spændende universer. Vores temaverdner spænder fra de meget fantasifulde serier som Castle, Explore og Pirates til de mere klassiske serier; MiniPlay, Basic og Originals. Derved har vi sikret, at der naturligvis er mindst én temaverden, som passer til jer.

I kan gå på opdagelse i vores forskellige universer eller læse mere om, hvorfor vi har valgt at udvikle vores legeredskaber i temaverdner.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Få inspiration fra andre

Mangler I inspiration til legepladsen, og ønsker I at se, hvad andre har valgt? Se nærmere på vores referencer, hvor vi har samlet information om udvalgte projekter samt billeder og en produktoversigt.

Familieforeningen
Kalundborg

Gredstedbro Borgerforening

Camping Mer et Montagne
Frankrig

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.