Svævebaner til legepladsen

Tarzan svinger sig afsted i junglen, på flugt fra farlige fjender. Den smukke fe-prinsesse flyver hurtigt afsted mod sit magiske kongerige. Med svævebanerne fra LEDON kommer der fart over feltet, både for kroppen og fantasien.

Det er bestemt ikke uden grund, at svævebanen er en elsket og uhyre populær klassiker på legepladsen. Kilden i maven og susende fart er nemlig noget, som stort set alle børn holder af, og som hurtigt kan lokke fartglade småfolk ud i den friske luft, uanset vejr og temperatur. En svævebane fra LEDON giver ganske enkelt garanti for glade hvin, blussende kinder og mange timers morskab.

Styrk motorik og balance med en svævebane på legepladsen

Svævebaner er ikke kun sjove og spændende at lege på, de er også gode for børns udvikling. Legeredskaber med fart på er beviseligt styrkende for både motorik og balance – og som selv voksne mennesker ved, så er det ganske enkelt bare herligt at drøne afsted med vinden i håret. Både små og større børn kan have glæde af svævebanerne, der er lige så nemme at bruge, som de er enkle at montere.

Køb en svævebane til legepladsen i højeste kvalitet

Vores svævebaner er af højeste kvalitet og blandt de bedste på markedet. Alle vores legeredskaber produceres i Danmark under optimale forhold, hvilket er med til at sikre kort leveringstid og stor holdbarhed. En svævebane fra LEDON er således ikke alene en fremragende tilføjelse til enhver legeplads, den er også en fornuftig investering.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Fuld fart, fuld sikkerhed

Hos LEDON har vi over 50 års erfaring med at designe og fremstille legeredskaber, der er både sjove og sikre for børn i alle aldre. Vores svævebanesystemer lever naturligvis op til alle sikkerhedskrav på området, lige fra sæde til kabel og stativ, så selv de mest vovemodige vildbasser ikke kommer galt afsted. I kan derfor trygt føje en svævebane til jeres legeplads uden at bekymre jer om knubs, buler og tårevædede kinder.

Svævebanerne fra LEDON fås i tre forskellige længder, nemlig 20, 25 og 30 meter. De er fremstillet i galvaniseret stål, som sikrer en stabil konstruktion, som kan bringe stor glæde til adskille generationer af børn i mange år frem. Svævebanerne er desuden pulverlakeret, så farven ikke bliver slidt af med tiden. I det hele taget kræver vores svævebaner ingen vedligehold, når de først er monteret.

Hos LEDON værdsætter vi ikke kun god kvalitet, men også god service. Derfor tilbyder vi gratis fragt i hele Danmark, ligesom vi naturligvis meget gerne står for alle aspekter af levering og montering. Vi har desuden mange andre sjove legeredskaber i vores sortiment, blandt andet gynger, vippedyr og rutsjebaner.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Fiberdele – nylon

Alle fiberdele er fremstillet af nylon (PA6), og fingre fryser således ikke fast. Håndtagene er…