Forhindringsbaner

En modig opdagelsesrejsende strider sig gennem urskovens tætte bevoksning. En astronaut udforsker en ny planet i en fjern galakse. En letbenet vandnymfe springer fra sten til sten over flodens brusende strøm. Med forhindringsbanerne fra LEDON kan børnene træne både motorikken, balanceevnen og fantasien på én og samme tid.

Hvis der er noget, alle børn elsker, så er det at kravle, klatre, balancere, svinge sig i reb og gemme sig i sjove huler. Med en sjov og udfordrende forhindringsbane er det muligt at kombinere mange aktiviteter i én legeløsning. Hos LEDON har vi flere forskellige forhindringsbaner til legepladser, hvor børnene kan styrke deres koordinationsevne, træne evnen til at holde balancen – og tungen lige i munden – og finde på kreative lege sammen.

En forhindringsbane kan antage mange former. Den kan have klatrenet, gangbroer, rutsjebaner, trædesten hemmelige rum og tunneler, som man skal ned på hænder og knæ for at slippe igennem. De mange forskelligartede aktiviteter er gavnlige på flere områder – det udvikler for eksempel de store muskelgrupper, når børnene klatrer rundt og balancerer. Samtidig styrker det børnenes motoriske færdigheder at bruge kroppen på forskellige måder, imens de leger.

Det er imidlertid ikke kun godt for børnene, når I køber en forhindringsbane eller et legesystem fra LEDON til legepladsen – udover at være sjove og sunde, er vores legeredskaber ganske enkelt også en god investering. De skal ikke vedligeholdes, men kan holde til ivrig leg i mange år, uden behov for reparationer, maling eller lakering. Alle redskaberne i vores udvalg er desuden TÜV-certificerede efter EN1176, som er den gældende sikkerhedsnorm indenfor legeredskaber. Certificeringen er din garanti for at legeredskabet lever op til strenge krav, både indenfor sikkerhed og kvalitet. Fx bliver materialerne testet for tungmetaller mv.


 

 

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bevægelse og hjernegymnastik til små problemknusere

Når børn leger på forhindringsbaner, træner de både kroppen og hjernen imens. I et klatrenet eller på trædesten skal man for eksempel koordinere arme og ben, hænder og fødder, på samme tid. Sådanne legeaktiviteter kan blandt andet virke styrkende på indlæringsevnen og motorikken, fordi det træner de to hjernehalvdele til at arbejde sammen. På den måde får børnene via legen udviklet et godt fundament, som de kan bygge videre på, når de skal tilegne sig viden og færdigheder – både i skolen og senere i livet.

Med forhindringsbanerne fra LEDON bliver legepladsen et sikkert hit hos både små og lidt større børn. Vi er et dansk familiefirma med over 50 års erfaring med at designe, konstruere og producere legeredskaber i topkvalitet. Vores forhindringsbaner er desuden udviklet i samarbejde med børn, så de passer til deres ønsker og behov – og frem for alt understøtter deres naturlige udvikling.

Vi synes ikke, det skal være besværligt at føje en forhindringsbane til jeres legeplads. Derfor tilbyder vi fri fragt på vores legeredskaber i hele Danmark, ligesom vi naturligvis meget gerne er behjælpelige med montering og installering. Vi leverer legepladser og legeredskaber til institutioner, skoler, vuggestuer, kommuner og boligforeninger. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores forhindringsbaner eller andre legeredskaber i vores sortiment. Ligesom vi også meget gerne kommer forbi til en uforpligtende snak om hvordan din nye legeplads kan se ud. Book et gratis konsulentbesøg her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Polyethylen

Alle polyethylenplader er udviklet specielt til LEDON for at opnå så høj kvalitet som muligt.…