Vores danske produktion sikrer godt dansk håndværk og kvalitet

Hvad er CNC?

CNC er en forkortelse for Computer Numerical Control. CNC-maskinen er en produktionsmaskine, der bliver styret af en computer og derfor kan fremstille ensartede og komplekse udskæringer med høj præcision.

Vores produktion ligger i den sønderjyske by Arnum, og det har den gjort siden 1985. Et dygtigt og dedikeret produktionsteam sikrer hver dag høj kvalitet og godt dansk håndværk i vores legeredskaber.

Lokale arbejdspladser med høj anciennitet

Alle de enkelte dele til et legeredskab produceres på store CNC-maskiner. Det sparer både tid og ressourcer, ligesom det samtidig garanterer præcision til sidste millimeter. Ved brug af CNC-maskiner sparer vi også vores medarbejdere for hårde gentagne bevægelser i deres arbejde.

Da vores produktion ligger i Danmark, kan vi give plads til flexjobbere, arbejdsprøvning og virksomhedspraktikker. Vi forsøger hele tiden at holde mindst to pladser i produktionen åbne til fleksible arbejdsstillinger.

Det er vigtigt for os, at vi ikke blot er en forretning, men også er et sted, hvor vi gør det rigtige og kan gøre en forskel. Både for de børn, som vi udvikler legepladserne til, men også for dem, som hver dag arbejder for, at dette er muligt

Simone Donbæk, 3. generation i LEDON

Hvordan giver vi en bedre verden videre til næste generation?

Spildmaterialet fra produktionen kan genanvendes.

For os handler det at gøre det rigtige om at give en god verden videre til næste generation. Derfor har vi i 10 år haft nulspildsproduktion. Det betyder, at vi genanvender vores spild i produktionen, når vi producerer nye plader. På den måde indgår spildmaterialet i den sorte kerne i vores polyethylenplader. Derudover arbejder vi aktivt med tre niveauer af bæredygtighed, som sikrer, at vi konstant forbedrer os på det sociale, økonomiske og grønne aspekt.

Læs mere: Bæredygtighed

Vi har gjort det nemt for jer

For at gøre det nemt for jer har vi samlet al relevant information, som I skal bruge, når I skal vælge redskaber til jeres nye legeplads. Find jer selv herunder og læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer, hvilke temaserier vi anbefaler samt hvad I skal være opmærksomme på når legepladsen skal etableres.

Boligforeninger

Grundejerforeninger

Institutioner

Havne

Andre offentlige arealer