Legepladser i beboelsesområder giver et samlingssted for store og små. Det kan skabe sammenhold hos beboerne og give dem en følelse af ejerskab og respekt for udemiljøet, hvilket gør området mere attraktivt for tilflyttere. Skal jeres boligforening investere i en ny legeplads eller nye legeredskaber? Så står vi klar til at hjælpe jer gennem processen. Vi har herunder samlet et overblik over relevant information, der kan hjælpe jer godt i gang.

Let som en leg – det kan vi gøre for jer:

Vi benytter vedligeholdelsesfrie materialer, som sikrer lave driftsomkostninger og mange års garanti.

Sikkerheden er afgørende for en tryg legeplads. Derfor får vi vores legeredskaber sikkerhedsgodkendt efter EN 1176 samt certificeret af TÜV.

Vores forskellige temaverdner garanterer legeredskaber, der rammer enhver aldersgruppe. Samtidig kommer de i alle prisklasser.

Vi kommer altid gerne forbi til en gratis og uforpligtende snak, og bagefter udarbejder vi et indretningsforslag, så I kan se, hvordan jeres drømmelegeplads vil tage sig ud.

Vælg en nem og simpel proces ved at lade os stå for alt fra byggetilladelse til montage og entreprenørarbejde.

Hvad skal I vide som boligforening?

I vores artikler kan I blive klogere på emner som fondssøgning og sikkerhed på offentlige legepladser eller få specifik rådgivning til jer som boligforening, hvor vi fortæller om, hvad I skal være særligt opmærksomme på. I kan finde vores fulde udvalg af artikler i vores videnscenter.

Rådgivning til boligforeningen

Hvorfor vælge LEDON?

Sikkerhed og certificering

Kvalitetsmaterialer

Hvilken temaverden passer til jer?

Vores temaverdner kommer i seks fantasifulde universer. Serierne LEDON Explore og LEDON Pirates er særligt populære blandt boligforeninger. Explore-serien er for mange tiltalende pga. legeredskabernes naturlige farver og de mange legeaktiviteter.

Pirates-serien bliver ofte valgt af boligforeninger, der gerne vil have en iøjnefaldende legeplads. De store piratskibe er oplagte til sjove rollelege, og serien er tilgængelig i forskellige prisklasser. Det er også nemt at udbygge universet løbende.

Til boligforeninger, som ønsker en mere budgetvenlig legeplads, er vores serie LEDON Basic populær. I denne serie har vi fokus på at skabe legeredskaber til skarpe priser uden at gå på kompromis med vores kvalitet.

I kan gå på opdagelse i vores enkelte universer eller læse mere om, hvorfor vi har valgt at udvikle vores legeredskaber i temaverdner.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Få inspiration fra andre boligforeninger

Mangler I inspiration, og ønsker I at se, hvad andre boligforeninger har valgt? Se nærmere på vores referencer. Her har vi samlet information om udvalgte projekter samt billeder og en produktoversigt.

Herunder har vi fremhævet nogle af vores færdige projekter fra andre boligforeninger.

Boligforeningen Århus Omegn, Viby J

Ringkøbing-Skjern Boligforening

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.