Få et gratis indretningsforslag

Det kan være svært at forestille sig hvordan en ny legeplads kan se ud. Derfor tilbyder vi altid, at I kan få udarbejdet et gratis indretningsforslag, så I kan se hvordan den nye legeplads kan se ud. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok. I får ingen ekstra regning, skjulte gebyrer eller forpligtigelser. Vi synes bare, at I skal have en reel mulighed for at se hvordan jeres nye legeplads kan se ud.

Eksempel på indretning af legeplads.

Hvorfor vælge et indretningsforslag til en ny legeplads?

Vi har flere og flere kunder, som gerne vil have tegninger på hvordan legepladsen kan se ud. Mange ønsker tegningerne og tilbud, så de kan fremvise materialet til bestyrelsen. Der er også flere, som får udarbejdet tegninger, så de kan bruge dem til at søge fonde. Vi oplever også, at nogle har ændringer til legepladsen, når først de har set indretningsforslaget. Derfor vil vi altid anbefale jer at få et gratis indretningsforslag.

Hvad er et indretningsforslag?

Et indretningsforslag er tegninger, som vi placerer ind på ’rigtige’ fotos og på den måde danner vi en tegning, som viser hvordan legepladsen kan se ud i fremtiden. Tegningerne er meget tæt på virkelighedens resultat, nogle gange så meget, at det kan være svært at se forskel på tegninger og billedet af den færdige monteret legeplads. I kan se processen for hvordan vi laver indretningsforslag herunder, og længere nede finder I eksempler på indretningsforslag.

Foto fra området

Legepladsen tegnes i 3D tegneprogram

3D tegning placeres på foto fra området

Det færdige indretningsforslag

Det færdige indretningsforslag med børn

Foto af den færdigmonteret legeplads

Eksempler på indretning af legeplads

Herunder kan I se eksempler på nogle af de indretningsforslag, som vi har lavet. Tegningerne til venstre er indretningsforslaget og billederne til højre er taget af de færdige legepladser. Som I kan se, er der stor lighed mellem tegningerne og det færdige resultat.

Vølunden, Holbæk

Eksempel på indretning af legeplads i Vølunden.
Før: Computergenereret indretningsforslag
Færdigmonteret legeplads i Holbæk efter legepladsindretningen er godkendt.
Efter: Resultatet i virkeligheden

Vodroffsvej, Frederiksberg C

Eksempel på indretning af legeplads i København.
Før: Computergenereret indretningsforslag
Færdigmonteret legeplads i København efter legepladsindretningen er godkendt.
Efter: Resultatet i virkeligheden

Animationer og video af indretningen

Ved større projekter har vi mulighed for at udarbejde video og animationer, hvor I får et større overblik over projektet. Det kan være en fordel ved større projekter med flere legepladser eller ved store arealer. Animationer er tidskrævende og udarbejdes i samarbejde og aftale med kunden. Herunder kan I se hvordan animationen af en mulig ny legeplads kan se ud.

Kom godt i gang

Indretningsforslagene er ganske gratis og uforpligtende. Ønsker I at få udarbejdet tegninger af jeres kommende legeplads? Så kan I booke en af vores konsulenter.