Gratis indretningsforslag

Få et gratis indretningsforslag

Det kan være svært at forestille sig hvordan en ny legeplads kan se ud. Derfor tilbyder vi altid, at du kan få udarbejdet et gratis indretningsforslag, så du kan se hvordan den nye legeplads kan se ud. Det lyder måske for godt til at være sandt, men den er god nok! 🙂 Du får ingen ekstra regning, skjulte gebyrer eller forpligtigelser. Vi synes bare, at du skal have en reel mulighed for at se hvordan din nye legeplads kan se ud.

Hvorfor vælge et indretningsforslag?

Vi har flere og flere kunder, som gerne vil have tegninger på hvordan legepladsen kan se ud. Mange ønsker tegningerne og tilbud, så de kan fremvise materialet til bestyrelsen. Der er også flere, som får udarbejdet tegninger, så de kan bruge dem til at søge fonde. Vi oplever også flere, som har ændringer til legepladsen, når først de har set indretningsforslaget. Derfor vil vi altid anbefale jer at få et gratis indretningsforslag.

Hvad er et indretningsforslag?

Et indretningsforslag er tegninger, som vi placerer ind på ’rigtige’ fotos og på den måde danner vi en tegning, som viser hvordan legepladsen kan se ud i fremtiden. Tegningerne er meget tæt på virkelighedens resultat, nogle gange så meget, at det kan være svært at se forskel på tegninger og billedet af den færdige monteret legeplads. Du kan se processen for hvordan vi laver indretningsforslag herunder, og længere nede finder du eksempler på indretningsforslag.

Eksempler på indretningsforslag

Herunder kan du se eksempler på nogle af de indretningsforslag, som vi har lavet. Tegningerne til venstre er indretningsforslaget og billederne til højre er taget af de færdige legepladser. Som du kan se, er der stor lighed mellem tegningerne og det færdige resultat.

Vølunden, Holbæk

Vodroffsvej, Frederiksberg C

Animationer

Animationer og video:

Ved større projekter har vi mulighed for at udarbejde video og animationer, hvor du får et større overblik over projektet. Det kan være en fordel ved større projekter med flere legepladser eller ved store arealer. Animationer er tidskrævende og udarbejdes i samarbejde og aftale med kunden. Herunder kan du se hvordan animationen af en mulig ny legeplads kan se ud.

Kom godt i gang

Indretningsforslagene er ganske gratis og uforpligtende. Ønsker du at få udarbejdet tegninger af jeres kommende legeplads? Så kan du booke en af vores konsulenter her, eller ringe til os på 74 82 65 65. Du er også meget velkommen til at sende en mail til info@ledon.dk

Vi glæder os til at hjælpe jer. 🙂

Læs også om vores legepladspakker, som hver især byder på spændende og gennemtænkte forslag til legepladser i forskellige størrelse og budget – en nem og sikker måde, til at få en ny legeplads med masser af legeværdi for børnene.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk