En legeplads på havnen gør havneområdet til et spændende udflugtsmål for både store og små. Legepladsen er nemlig med til at bringe liv til området, og det gør havnen mere attraktiv og oplagt til dagsture. Børn og voksne kan begge nyde et samlingssted, der giver nye oplevelser og hyggelige stunder.
Ønsker I en legeplads til havnen? Vi står klar til at hjælpe, og herunder har vi samlet et overblik over relevant information, der hjælper jer godt i gang.

Få søsat projektet – det kan vi gøre for jer:

Vi benytter vedligeholdelsesfrie materialer, som sikrer lave driftsomkostninger og kan holde til al slags vind og vejr.

Sikkerheden er altafgørende for en tryg legeplads. Derfor får vi vores legeredskaber sikkerhedsgodkendt efter EN 1176 samt certificeret af TÜV.

Vores legeredskaber kommer i et maritimt tema. Bl.a. med piratskibe i mange størrelser og prisklasser.

Vi kommer altid gerne forbi til en gratis, uforpligtende snak, og bagefter udarbejder vi et indretningsforslag, så I kan se et eksempel på jeres drømmelegeplads.

I får en nem proces, da vi kan stå for alt fra byggetilladelse til montage- og entreprenørarbejde.

Legeplads på havneområde: Hvad skal I vide?

I vores artikler kan I blive klogere på emner som kvalitetsmaterialer, legepladssikkerhed til offentlige legepladser eller specifik rådgivning til jer som havn, hvor vi fortæller om, hvad I skal være særligt opmærksomme på. I kan også se vores fulde udvalg af artikler i vores videnscenter.

Rådgivning til havne

Hvorfor vælge LEDON?

Kvalitetsmaterialer

Sikkerhed og certificering

Hvilken temaverden passer til jer?

Vi har seks forskellige temaverdner, som hver især skaber sit eget univers. Vores temaverdner spænder fra de meget fantasifulde serier som Castle, Explore og Pirates til de mere afdæmpede serier som MiniPlay, Basic og Originals. På den måde har vi sikret, at der altid er mindst én temaverden, som passer til jer.

LEDON Pirates universet er særligt populært hos havnene, da de store piratskibe passer godt ind i det maritime miljø. Derudover finder I også surfere, sæler, skatteøer og meget mere, som alt sammen er med til at udbygge pirat-verdenen.

I kan gå på opdagelse i vores enkelte universer eller læse mere om, hvorfor vi har valgt at udvikle vores legeredskaber i temaverdner.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Få inspiration fra andre havne

Mangler I inspiration, og har I behov for at se, hvad andre havne har valgt? Det kan I finde i vores referencer. Her har vi samlet information om udvalgte projekter samt billeder og en produktoversigt.

Herunder har vi fremhævet nogle af vores færdige projekter fra andre havne.

Sejlklubben Mou Bro, Storvorde

Klittens Borgerforening, Hvide Sande

JyllandsAkvariet, Thyborøn

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.