Leg er essentiel for børns udvikling, og derfor er det vigtigt at skabe legepladser og legeområder i institutionen, der imødekommer deres behov for alle typer leg. Legepladsen skal også være et læringsmiljø, hvor pædagoger kan støtte børnene i deres kreative udfoldelser og aktiviteter.
Vi står klar til at hjælpe, når I skal realisere en legeplads i jeres institution. Herunder har vi samlet et overblik over relevant information, der hjælper jer godt i gang.

Vi gør vores arbejde, så I kan gøre jeres:

I får legeredskaber, der fra idé til prototype er udviklet i samarbejde med børn.

Vores legeredskaber kommer i et væld af farver og med bevægelige dele, hvilket fanger børnenes opmærksomhed og inspirerer dem til fantasifyldte lege.

Sikkerheden er altafgørende for en tryg legeplads. Derfor benytter vi vedligeholdelsesfrie kvalitetsmaterialer og får vores legeredskaber certificeret og sikkerhedsgodkendt.

Vi kommer altid gerne forbi til en gratis og uforpligtende snak, og bagefter udarbejder vi et indretningsforslag, der visualiserer jeres drømmelegeplads.

Hvad skal I vide som institution?

I vores artikler kan I blive klogere på emner som, hvordan vi udvikler i samarbejde med børn, information om sikkerhed på legepladsen eller specifik rådgivning til jer som institution, hvor vi fortæller om, hvad I skal være særligt opmærksomme på. I kan orientere jer i det fulde udvalg af artikler i vores videnscenter.

Rådgivning til institutioner

Hvorfor vælge LEDON?

Hvordan udvikler vi med børn?

Sikkerhed og certificering

Hvilken temaverden passer til jer?

Vi har seks fantasifulde temaverdner, som hver især skaber sit eget fuldendte legeunivers.

Vuggestuer er særligt glade for vores serie LEDON MiniPlay, som er til de helt små. Serien er udviklet i samarbejde med børn og pædagogisk personale, og derfor er legeredskaberne specielt designet til at understøtte børnene i deres udvikling samt pædagogerne i deres arbejde. Eksempelvis er legesystemerne i en højde, så pædagoger kan hjælpe børnene i deres lege uden at skulle stå i uhensigtsmæssige stillinger.

I børnehaven er især vores serier LEDON Explore og LEDON Pirates populære. Begge serier har et stort udvalg af legeredskaber med mange aktivitetsmuligheder og legezoner. Det betyder, at redskaberne kan rumme forskellige aldersgrupper, og at mange børn kan lege samtidig uden at genere hinanden.

Gå på opdagelse i vores forskellige universer eller læs mere om, hvorfor vi har valgt at udvikle vores legeredskaber i temaverdner.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Få inspiration fra andre institutioner

Mangler I inspiration, eller ønsker I at se, hvad andre institutioner har valgt? Så se nærmere på vores referencer. Her har vi samlet information om udvalgte projekter samt billeder og en produktoversigt.

Herunder har vi fremhævet nogle af vores færdige projekter fra andre institutioner.

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.