Klatreredskaber

En modig bjergbestiger erobrer ubesværet den højeste tinde. Et par aber klatrer rundt i junglens træer og hygger sig i hinandens selskab. En superhelt hænger frygtløst på siden af et højhus og vogter over byen. Med klatreredskaberne fra LEDON aktiveres både kroppen og fantasien, når børnene leger.

At prøve kræfter med gyngende klatrenet og sjove rebstiger er en populær legepladsdisciplin for både større og mindre børn. Det er dog ikke kun skægt at lege på klatreredskaber, det også sundt for den fysiske udvikling – at klatre styrker de store muskelgrupper, de motoriske evner kommer for alvor på overarbejde, og man skal forresten også sørge for at koordinere sine bevægelser og holde balancen, så man ikke falder ned og må starte forfra.

Klatreredskaber med utallige muligheder

Vores klatreredskaber giver børnene mulighed for at udfordre sig selv, imens de leger. Redskaberne fra LEDON kan installeres på legepladsen enkeltvis eller sammensættes i unikke og sindrigt udtænkte klatresystemer. På den måde kan klatredskaberne for eksempel danne små aktivitetsanlæg eller sjove forhindringsbaner, som stensikkert vil begejstre enhver vildbasse med hang til at kravle op i højden – og så kan et klatrenet jo også være et godt sted at møde nye legekammerater, som man bare kan hænge lidt sammen med, når man trænge til at slappe af.

Hos LEDON har vi over 50 års erfaring med at designe og producere legeredskaber, som er både sjove, sikre og nemme at bruge. Nettene i vores klatreredskaber er fremstillet af taifun reb med en indvendig stålkerne, som sikrer en stærk og børnevenlig konstruktion, der samtidig er modstandsdygtig over for hærværk. Alle redskabsmodellerne i vores udvalg er TÜV-certificerede og lever op til gældende sikkerhedskrav på området. I kan derfor roligt føje et klatreredskab fra LEDON til legepladsen i jeres boligforening eller institution, da de ikke kræver vedligeholdelse og kan holde i mange år.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Klatretræning til arme, ben og hjerne

Når børn klatrer, er det ikke kun kroppen, der aktiveres. At bevæge sig rundt på et klatreredskab kræver en hel del manøvrering af ben og arme, og når disse bevæges på kryds af hinanden, vil det samtidig stimulere vekselvirkningen mellem højre og venstre hjernehalvdel. At træne de to hjernehalvdele i at samarbejde er gavnligt for indlæringsevnen – derfor er et klatreredskab den oplagte tilføjelse til enhver legeplads, så børnene kan få den stimuli, de behøver.

For at de små hænder kan holde godt fast, er det selvfølgelig vigtigt, at materialerne i et klatreredskab er af god kvalitet. Vores klatrenet er for eksempel ikke blot slidstærke, men også behagelige at røre ved. Rebene er designet til, at børnene kan få fat og ikke får brandsår i håndfladen, hvis fødderne pludselig glider. 

Hos LEDON vil vi gerne gøre det så enkelt som muligt at udvide legepladsen. Derfor tilbyder vi fri fragt på vores klatreredskaber i hele Danmark, ligesom vi også meget gerne vil være behjælpelige med montering og installering. Vi har desuden mange andre sjove redskaber i vores sortiment, som for eksempel gynger, vippedyr og svævebaner. Husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores klatreredskaber eller øvrige udvalg.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Tov og net

Alle tov og net er fremstillet af taifun­tov med 6 slåninger, som hver har 8…