Leder jeres institution, boligforening eller grundejerforening efter en eventyrlig legeplads der tager børnene med ud på opdagelsesrejser og safariture? Så er en jungle legeplads lige noget for jer. Vores temaserie Explore er fyldt med legeredskaber der danner rammen om et sådant tropisk univers.

LEDON Explore er designet med legetårne i naturlige farver og tematiske elementer såsom et overdække i form af grønne blade, hængebroer og en junglehytte. Derudover kan I let sammensætte en hel legeplads, da I har et stort udvalg af legeredskaber fx gynger, legehuse, vipper og vippedyr osv.

Børn leger i klatrenet på jungle legeplads.
Pige vipper på zebra vippedyr på jungle legepladsen.

Gå på opdagelse i en jungle af sjove legetårne

Det lille jungle legesystem passer godt ind på legepladsen.
Det store legesystem underholder mange børn på jungle legepladsen.

Legetårnene til jeres jungle legeplads kommer i mange varianter. Hvad end det skal være et stort eller lille univers, så har vi et legetårn og legeredskaber der passer til netop jeres behov. Alle vores modeller har flere legeaktiviteter der garanterer masser af sjov til børnene samt elementer der er med til at styrke deres naturlige udvikling. Legetårnenes forskellige højder og opkravlinger afgør hvilken aldersgruppe der er den oplagte. Eksempelvis anbefaler vi de lave legetårne med trapper helt ned til toårsalderen, mens de højere legetårne er bedre egnet til 3-4 årsalderen og op efter.

Vælger I et af de større legesystemer med flere tårne, vil I også finde forskellige legezoner på systemet. Dette gør, at det både rammer en bred aldersgruppe i forhold til legeaktiviteter, ligesom at flere børn kan lege på samme tid uden at forstyrre hinanden.

Interesseret i en jungle legeplads?

Se vores store udvalg af legeredskaber til jungle legepladsen.

Få et sikkert legetårn her

Vi har sørget for, at jeres jungle legeplads er tryg og sikker for alle små opdagelsesrejsende der er ude og udforske universet. Alle vores legeredskaber er sikkerhedscertificeret efter de gældende sikkerhedsregler EN 1176. Dette betyder, at de lever op til strenge krav i forhold til sikkerheden bl.a. omkring afstand mellem redskaber og krav til faldunderlag.

Grønt tag giver skygge på jungle legepladsen.
Junglebro på jungle legepladsen.
Stolperne er lakeret på jungle legepladsen.

Et rigtigt materialevalg kan også være med til at mindske eventuelle sikkerhedsrisikoer der kan opstå ved mange års intensivt brug af en legeplads. Derfor benytter vi os af slidstærke materialer der sikre, at legepladsen holder i mange år, og samtidig er modstandsdygtige overfor både vejret og hærværk. Vores anvendte materiale til legeredskaberne er polyethylen, som er et stærkt plastmateriale der både er genanvendeligt og vedligeholdelsesfrit. Det betyder, at I ikke skal bekymre jer om legeredskaber der slår revner eller rådner, til forskel fra et levende materiale som træ.

Til jungle legepladsens mange hængebroer og klatrenet bruger vi taifun tov, som har en indvendig stålkerne der sikre en enorm brudstyrke på 4500 kg. Samtidig mørner torvene ikke og bliver heller ikke slappe ved brug.

Design jeres legeplads af legetårne og tilbehør

Jungle legeplads opsat på boligforeningens legeplads.

Vi har mange års erfaring i at indrette legepladser så de lever op til børnenes drømme og forestillinger. Uanset størrelsen på legepladsen og målgruppen, som den henvender sig til, så er det muligt at skabe et tropisk jungle univers med legeredskaber fra LEDON Explore. Seriens brede udvalg af legeredskaber sørger for, at I kan få en helstøbt legeplads, hvor intet mangler. Explores legetårne er ikke de eneste der passer ind i jungle temaet. Vippedyr og vipper er designet som dyr fra savannen eller den tropiske regnskov, og selv klatre- og gyngestativer er udviklet med figurer af aber og grønne blade.

Ønsker I at danne jer en ide om hvordan en sådan jungle legeplads kommer til at se ud? Så tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende indretningsforslag, hvor vi kombinere billeder fra området med 3D tegninger, og kan på den måde give en virkelighedstro repræsentation af hvordan legepladsen vil se ud. Det gør det nemmere at vide, om drømmelegepladsen er som den skal være.

Læs mere: Gratis indretningsforslag

Vælg fra det store udvalg af udendørs legeredskaber

Skal jungle legepladsen udvides har I også mulighed for at sammensætte den med legeredskaber fra vores andre temaverdner. Vores sortiment af udendørs legeredskaber er bredt og det er nemt at kombinere elementer fra de forskellige universer, hvis I skulle ønske dette.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Hvilke jungle legepladser har andre valgt?

Se og bliv inspireret af hvordan andre har sammensat deres jungle legeplads.