LEDON Pirates

O’høj, splitte mine bramsejl,
velkommen ombord på Alexandrina!

Livet her på skibet er på gyngende grund. Kig dig omkring, måske kan du finde op til roret og hjælpe mig med at styre mod de syv verdenshave og den skjulte skat. Tag et kig fra udkigstønden eller kravl til tops på skibets øverste dæk og spejd efter land.

Læs hele historien …

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Læs mere om LEDON Pirates i vores katalogLegeværdi

Legezoner

Piratskibene er opdelt i fire mindre zoner. På den måde kan flere børnegrupper lege samtidig uden at forstyrre hinanden. Zonerne har forskellige legeaktiviteter, som alle understøtter barnets naturlige udvikling.

Læs mere ...

Hvordan har børnene udviklet LEDON Pirates?

Det er bl.a. børnene i 2.y på Brændkjærskolen i Kolding, som har været med til at udvikle LEDONs piratverden. Gennem en række workshops, hvor børnene brainstormede og byggede forskellige prototyper, blev vi klogere på, hvordan piratverdenen ser ud, når man er 7-8 år gammel.

Læs mere ...

Hvorfor skal I vælge et legeskib?

Børnene vil elske deres nye legeskib. Det tør vi godt love. Et legeskib – eksempelvis et piratskib – danner ramme for timevis af fansifulde rollelege. Det bliver til utallige eventyr på de syv verdenshave. Børn elsker, når der er noget anderledes og indbydende på legepladsen. Og hvad er mere indbydende end et stort og flot legeskib?

Børn udvikler både deres motorik, fysik, hjerne og sociale kompetencer, når de fordyber sig i leg på et legeskib. Der er både plads til at klatre og bevæge sig, og så er der plads til, at man kan tage et hvil på dækket. Med andre ord egner et legeskib sig godt til mange formål, og børn med forskellige temperamenter og aktivitetsniveauer kan nyde at lege på skibet.

Desuden er alle vores legeskibe udstyret med forskellige legezoner. Det gør, at flere børn kan lege i eller på legeskibet samtidig, uden at de forstyrrer hinanden.

Vores legezoner har forskellige formål og indbyder til forskellige lege. Nogle hjælper børnene med at udvikle deres motorik og fysik, hvor andre hjælper børnene med at udvikle deres hjerner og sociale egenskaber. Læs mere om de forskellige legezoner her.

Der er også en direkte forbindelse mellem fysisk og motorisk udvikling og udvikling af evnen til at tale, læse og skrive hos børn. Alt dette bidrager leg i legeskibet med.

Sikkerhed og materialer i vores legeskib

En god leg er en sikker leg. Og selvom vi gerne vil efterligne et klassisk piratskib, så er der altså knap så mange knaster og skader på vores legeskib, ja faktisk slet ikke. Tværtimod. Hos LEDON er sikkerheden det vigtigste, når vi udvikler legeredskaber og -udstyr til børn.

For vores kunder er fordelen, af vores produkter ikke kræver vedligeholdelse. Eksempelvis er siderne i vores legeskib lavet af polyethylenplader, der er giftfri, slidstærke og vedligeholdelsesfrie og samtidig 100 % genanvendelige. Dermed kan børnene læne sig op ad og kravle på legeskibet uden bekymringer.

Møtrikskjulerne beskytter børnene mod skarpe kanter og spidse genstande. Desuden sikrer vi med møtrikskjulerne, at ingen møtrikker bliver skruet løse, da de er utilgængelige.

Alle vores materialer er lavet i den absolut bedste kvalitet, samtidig foregår produktionen i Danmark, i den sønderjyske by Arnum. Det gør, at jeres børn kan nyde deres legeskib i mange år, og I kan være sikre på, at legen er både tryg og sikker.

Dette er bare nogle af de sikkerhedsforanstaltninger, vi har lavet, for at sikre, at børn kan fokusere på legen og intet andet. Læs mere om sikkerhed i vores produkter her.