previous arrow
next arrow
Slider

Vipper til legepladsen

”Ooop og ned, oppp og ned” – suget i maven er noget af det bedste. Fra toppen har man overblik over hele legepladsen, måske endda over hele Jorden? Ved bunden må man bruge sine stærke ben og sætte af, så man igen kan vippes til vejrs.

Åh, den forunderlige leg med ligevægt – og hvilken fryd at nyde de beroligende gentagelser. Vippen er et klassisk og populært legeredskab, som til alle tider har tiltrukket børn i alle alder. Den er et springbræt til både kilden i maven og morsom leg med andre. Derfor er en vippe til legepladsen ganske enkelt uundværlig, da de ikke kun er sjove, men også udvikler både balance– og samarbejdsevner. 

Når børn vipper, bliver alle store muskelgrupper desuden trænet. Det er med til at forstærke ikke bare kropsbevidstheden, men også de sociale og sproglige færdigheder, da man nemlig ikke kan vippe alene. Både balance og koordinering kræver samarbejde, og det skaber bånd børnene imellem. Dertil kommer, at kropslig aktivitet styrker barnets tro på sig selv og egne kompetencer. På den måde øges selvtilliden såvel som evnen til at indgå i samspil med andre.

En vippe til legeplads kræver omtanke

At købe en vippe til en legeplads kræver imidlertid omtanke. Selvom det først og fremmest handler om at have det sjovt, skal det naturligvis også være så sikkert som muligt at gynge op og ned – især når det går vildt for sig. Hos LEDON har vi over 50 års erfaring med at konstruere vipper og mange andre slags legeredskaber til legepladser. Vi sætter en ære i, at vores vipper er stærke, holdbare og designet til små størrelser, der kan finde på lidt af hvert.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Sjov og sikkerhed skal være i balance

LEDONs vipper er udviklet i stærke materialer af høj kvalitet. Vipperne har bl.a. skridsikre sæder med gummioverflade samt ergonomiske bøjlehåndtag i nylon, som er lette at holde ved, ikke fryser og samtidig minimerer risikoen for tand- og øjenskader. Det betyder, at børnene kan vippe både sommer og vinter, uden at det påvirker sikkerheden. Vippens fjedre tåler desuden vip i alle retninger og er udformet, så små pilfingre ikke risikerer at blive klemt.

En vippe fra LEDON er på alle måder et fornuftigt køb til legepladsen, både for institutioner, boligforeninger og kommuner. Den skal ikke vedligeholdes, hverken med maling eller lak, og vil derfor ikke belaste driftsbudgettet unødigt. I stedet vil den være en kilde til leg og morskab blandt vippelystne vildbasser i mange år frem. Vi har desuden mange andre sjove og sunde legeredskaber i vores sortiment, som børnene kan få glæde af, lige fra legehuse til klatrenet.

Få leveret og installeret jeres nye vippe på legepladsen

At få en ny vippe leveret og installeret er ingen sag – når du vel at mærke køber vippen hos LEDON. Vi tilbyder fri fragt i hele Danmark, ligesom vi gerne vil være behjælpelige med monteringen. Hvis du har behov for yderligere hjælp, kan vi selvfølgelig også hjælpe dig med planlægning, indretningsforslag, byggetilladelser og lignende. Kontakt os allerede i dag, hvis du har spørgsmål eller gerne vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din legeplads.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og møtrikker

Alle LEDONs produkter er samlet med vedligeholdel­sesfrie bolte, låsemøtrikker og specialdesignede alu-bøsninger. Således opnås den…