previous arrow
next arrow
Slider

MiniPlay

Åh, endelig fred fra de store. Her er der ro til, at de mindste kan leve, lege og lære. Vi skruer ned for højder og farter – Miniplay byder på masser af ­udfordringer for de 1-4 årige.

Tiden løber stærkt, regn skifter til sol og så til regn igen – uret og barometeret i Mini­Play parerer ordrer fra de mindste. Regnvejr kan også pjaskes frem ved det ­dejlige sjaskebord, og er man ikke til vand, så er der sand på menuen ved den spændende sandmaskine. Sikke et eldorado!

I 1-4 års alderen lærer børn kroppen at kende, og fysisk aktivitet er afgørende for, at de får styr på kroppens funktioner. Miniplay indbyder til mange timers leg, og udvikler børnenes forståelse for årsag og virkning – bl.a. ved en tur ned ad rutsje­banen eller ved at betragte sandets vandring gennem sandmaskinen. Samtidig er legene gode for den motoriske og sproglige udvikling.

Designet til de mindste

Miniplay er et trygt sted at være barn. Trapperne har børnevenlige trin og håndtag, gulvet er skridsikkert, og udformningerne i sidepladerne sikrer, at voksne kan holde øje uden at blande sig i legen. Aktivitetspladerne kan kombineres efter ønske, og alle materialer er vedligeholdelsesfrie.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Produktoversigt:

Kategori:

Aldersgruppe:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk