Legepladser i lokalområdet giver børnene et sted, hvor de kan mødes og være aktive. En legeplads styrker både fællesskab og nærvær hos børn og voksne, ligesom den giver sjove og mindeværdige oplevelser.
Når I som grundejerforening skal realisere jeres drømmelegeplads til nabolaget, er I i trygge hænder hos os – hvad end det er tilføjelsen af enkelte redskaber eller en helt ny legeplads. Vi har herunder samlet et overblik over relevant information, der hjælper jer godt i gang.

Fra drømme til drømmelegeplads – det kan vi gøre for jer:

Vi kommer altid gerne forbi til en gratis og uforpligtende snak, og bagefter udarbejder vi et indretningsforslag, så I kan se, hvordan jeres drømmelegeplads kan komme til at fremstå.

Vi hjælper jer gennem hele processen, og vi kan stå for alt fra byggetilladelser til montage- og entreprenørarbejde.

Vores forskellige temaverdner garanterer legeredskaber, der passer til enhver aldersgruppe, og samtidig kommer de i alle prisklasser.

Sikkerheden er altafgørende for en tryg legeplads. Derfor benytter vi kvalitetsmaterialer og får vores legeredskaber sikkerhedsgodkendt efter EN 1176 samt certificeret af TÜV.

Legeplads i grundejerforeningen: Hvad skal I vide?

I vores artikler kan I blive klogere på emner som fondssøgning og sikkerhed på offentlige legepladser eller få specifik rådgivning til jer som grundejerforening, hvor vi fortæller om, hvad I skal være særligt opmærksomme på. I kan finde vores fulde udvalg af artikler i vores videnscenter.

Rådgivning til grundejerforeningen

Hvorfor vælge LEDON?

Kvalitetsmaterialer

Søg fonde til legepladsen

Hvilken temaverden passer til jer?

Vi har forskellige temaverdner, der hver især skaber sit eget fantasifulde univers, og som indbyder til leg. Ud af vores seks temaverdner er særligt LEDON Basic populær hos grundejerforeninger. Denne serie er vores mest prisbevidste, og pengene rækker derfor lidt længere, hvis I har et begrænset budget.

Mange grundejerforeninger er også glade for vores Explore-serie, fordi den har et bredt sortiment af legeredskaber, som passer til forskellige aldersgrupper. Samtidig har den et neutralt udseende og massevis af legeaktiviteter.

I kan gå på opdagelse i vores forskellige universer eller læse mere om, hvorfor vi har valgt at udvikle vores legeredskaber i temaverdner.

Stor vedligeholdelsesfri jungle legeplads med masser af legenede børn.

LEDON Explore

Små børn leger på legeplads, som er særlig egnet til institutioner.

LEDON MiniPlay

Legeplads indrettet med ridder tema og legeaktiviteter.

LEDON Castle

Børn leger på et stort pirat legeskib med masser af legeaktiviteter.

LEDON Pirates

3D tegning af ledons prisbevidste kvalitets legeredskaber.

LEDON Basic

Børn lege på ledons klassiske legeredskaber, som har været populære i mange år.

LEDON Originals

Få inspiration fra andre grundejerforeninger

Mangler I inspiration til jeres legeplads? Det kan være en hjælp at se, hvad andre grundejerforeninger har valgt. I kan se nærmere på vores mange referencer, hvor vi har samlet information, billeder og en produktoversigt over de udvalgte produkter.

Herunder har vi fremhævet nogle af vores færdige projekter fra andre grundejerforeninger.

Grundejerforeningen Ærtebjerggaard
Odense

Grundejerforeningen Vindinggård
Vejle

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.