En spændende piratlegeplads med mulighed for udvidelse

I Almind faldt Grundejerforeningen Stagebjergparken for skibsstævnen Sixtus, der er en del af vores serie LEDON Pirates. De var glade for, at legeredskabet havde plads til, at flere børn kunne lege samtidig, samt at stævnen lægger op til fælles- og rollelege. Det var netop det, der skulle til for at højne legeværdien på deres allerede eksisterende legeareal.

Vi udvikler alle vores legeredskaber i forskellige temaverdner – og LEDON Pirates er én af de serier, hvor vi har skruet ekstra op for de tematiske elementer og fantasifulde legeaktiviteter. Sixtus er stævnen af et piratskib, og den aktiverer derfor helt naturligt børnenes rollelege med pirater, skatte med guld, livet på havet eller noget helt fjerde. Det var derfor det helt rigtige valg for Grundejerforeningen Stagebjergparken.

LEDON Pirates er også et univers, der er let at udbygge over tid. I Pirates finder I både skatteøer, hængebroer, balancebaner og mange andre spændende legeredskaber, der alle kan tilføje ekstra elementer til legepladsen. Hvis grundejerforeningen på sigt skulle ønske at forøge legepladsen, har de derfor mange muligheder for at udvide deres piratunivers.

Produktoversigt

LP098

Sixtus

LP098 Sixtus

Produktmål (LxBxH):
385 x 220 x 285 cm

Arealbehov (LxB):
685 x 520 cm

Maksimal faldhøjde:
58 cm

Aldersanbefaling:
3 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Stagebjergparken 146
DK-6051 Almind

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.