En ny legeplads bliver til lidt efter lidt

Grundejerforeningen Stagebjergparken havde et ønske om at forny deres legeplads, men det skulle gerne ske over tid. Derfor har de løbende fået udskiftet legeredskaber og tilpasset legepladsen til deres allerede eksisterende legeareal.

I første omgang faldt grundejerforeningen for skibsstævnen Sixtus, der er en del af vores serie LEDON Pirates. De var glade for, at legeredskabet havde plads til, at flere børn kunne lege samtidig, samt at stævnen lægger op til fælles- og rollelege. Det var netop det, der skulle til for at højne legeværdien på legepladsen.

Dernæst skulle børnenes klatreevner sættes på prøve. Med ét af vores helt store legesystemer fra LEDON Basic var der garanteret sjove klatreaktiviteter, hvor selv de større børn bliver udfordret. Det store legesytem er ideelt, når børnenes fysiske og grovmotoriske færdigheder skal udvikles.

Lidt efter lidt har legepladsen taget form og fået tilføjet flere legeaktiviteter til børnene. Både LEDON Basic og LEDON Pirates er universer der nemt kan udbygges over tid. De har begge masser af ekstra elementer, der kan suppleres med, hvis grundejerforeningen på sigt skulle ønske at forøge legepladsen yderligere.

Produktoversigt

LB350

Boris

LB350 Boris

Produktmål (LxBxH):
547 x 337 x 272 cm

Arealbehov (LxB):
850 x 701 cm

Maksimal faldhøjde:
264 cm

Aldersanbefaling:
Fra 4 år

LP098

Sixtus

LP098 Sixtus

Produktmål (LxBxH):
385 x 220 x 285 cm

Arealbehov (LxB):
685 x 520 cm

Maksimal faldhøjde:
58 cm

Aldersanbefaling:
Fra 3 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Stagebjergparken 146
DK-6051 Almind

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.