Motorikbaner

Klatre, kravle, balancere, hoppe, gå, stå. Når børn leger, er det gavnligt for både deres fysiske og mentale udvikling at bruge hele kroppen – og selv små skridt kan føre til store fremskridt. Med vores motorikbaner kan tumlingerne udfordre sig selv, bruge fantasien og lære at bevæge sig, imens de har det sjovt.

Som mennesker forfiner vi vores motoriske færdigheder gennem hele livet, men især barneårene det vigtigt, at vi udvikler og afprøver vores evne til at bevæge os. Derfor er de bedste legeredskaber dem, der aktiverer både kroppen og hjernen. Hos LEDON har vi udviklet sjove og udfordrende motorikbaner, som motiverer de mindste til leg og bevægelse – og på den måde hjælpe dem med at oparbejde et solidt fundament, som de kan bygge videre på i løbet af barndommen og voksenlivet.

De motoriske færdigheder har ikke kun betydning for børnenes fysiske fremskridt, den påvirker også evnen til for eksempel at tale, læse og skrive. Meget peger desuden på, at netop de tidligste års motoriske udvikling har indflydelse på vores sundhed senere i livet. Der er med andre ord adskillige gode grunde til at investere i en motorikbane til din legeplads, som kan stimulere for eksempel balancesansen og muskel-led sansen, styrke børnenes muskler og give dem mere selvtillid.

En motorikbane til en børnehave kan sammensættes på mange forskellige måde. Vi står naturligvis til rådighed med gode råd, vejledning og idéer til, hvordan netop din udendørs motorikbane skal se ud. Hos LEDON har vi mere end 50 års erfaring med at udvikle legeredskaber, der tager udgangspunkt i børnenes behov. Vores redskaber produceres lige her i Danmark, så I kan være helt sikre på høj kvalitet, nem montering og kort leveringstid.


Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Klar, parat, start!

En motorikbane skal naturligvis ikke kun være sjov, den skal også være sikker at bruge, så du roligt kan slippe de mindste børn løs og lade dem lege frit. Vi designer alle vores produkter med fokus på sikkerhed og anvendelighed – blandt andet ved at give vores legeredskaber skridsikre overflader og trædeflader, så de små gummistøvler står godt fast, selv når vejret er vådt og koldt. Vores balance- og vipperedskaber er udformet, så små pilfingre ikke kan komme i klemme.

Dertil kommer, at vi selvfølgelig kun benytter de bedste og mest holdbare materialer i vores produktion. I det hele taget er en motorikbane fra LEDON en rigtig god investering, da vores redskaber ikke skal vedligeholdes, males eller lakeres. Når motorikbanen først er monteret, vil den være en kilde til leg, sjov og udvikling i mange år fremover.

Hos LEDON lægger vi ikke kun vægt på god kvalitet, men i høj grad også god kundeservice. Vi tilbyder blandt andet gratis konsulentbesøg samt levering og montering af vores motorikbaner i hele Danmark. Vores produktudvalg byder på mange sjove og spændende redskaber, med alt fra legehuse, vippedyr, rutsjebaner og klatrenet. Hvis du har spørgsmål til vores sortiment eller gerne vil vide mere om en specifik redskabsmodel, er du desuden mere end velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Beslag

Alle beslag er varmgalvaniseret for at undgå korrosion. Beslagene er designet med afrundede kanter, så…