Hvorfor vælge trampoliner fra LEDON?

Trampoliner på legepladsen er perfekte til at aktivere børn i alle aldre. Børnene tilpasser selv den simple hoppende aktivitet alt efter deres niveau og gåpåmod. Vores trampoliner kommer i mange former, farver og størrelser, og de kan derfor passe til ethvert behov. I vælger selv, om I skal have en rund eller firkantet trampolin. Samtidig er trampolinerne designet, så det er muligt at redde tabte værdigenstande.

Kan fås i et udvalg af størrelser, former og farver, som I kan tilpasse jeres behov.

Et design, der gør det muligt at redde tabte værdigenstande.

Galvaniserede fjedre, en skridsikker springdug og en elastisk kantmåtte sikrer en tryg oplevelse for børnene.

Læs mere om vores trampoliner
under produkterne …

Firkantet trampolin sammensat hvor børn hopper.

Vedligeholdelsesfri

Udviklet med børn

Dansk produktion

Fuldt certificeret

Produktoversigt

FiltreringHV710

Rund trampolin

HV710 Rund trampolin

Produktmål (LxBxH):
150 x 150 x 0 cm

Arealbehov (LxB):
400 x 400 cm

Maksimal faldhøjde:
90 cm

Aldersanbefaling:
Fra 2 år

HV715

Firkantet trampolin

HV715 Firkantet trampolin

Produktmål (LxBxH):
150 x 150 x 0 cm

Arealbehov (LxB):
400 x 400 cm

Maksimal faldhøjde:
90 cm

Aldersanbefaling:
Fra 2 år

Trampoliner med sikkerheden i top

Alle vores trampoliner er sikkerhedsgodkendt i forhold til EN 1176 og er lavet i holdbare materialer, der tåler al slags vind og vejr. De er produceret med galvaniserede fjedre, en skridsikker springdug og en elastisk kantmåtte. Disse materialevalg er med til at give en tryg og sikker oplevelse for børnene i mange år frem.

To firkantet trampoliner på legeplads.
Trampolin på legeplads.

Hvordan udvikler hjernen sig, når børn hopper?

For de små kan et par få hop være nok til at bringe smilet frem, mens de ældre børn kan afprøve grænser med diverse krumspring og akrobatnumre med en trampolin på legepladsen. Legene på trampolinerne kan være alt fra “hvem kan hoppe højest” til fantasifulde lege, hvor børnene hopper helt op i skyerne eller til månen.

Alle disse bevægelser og muligheden for fri leg er med til at styrke børnenes fysiske og mentale udvikling. Det fysiske bliver trænet af den fleksible overflade og de konstante skift i børnenes tyngdepunkt, der tilsammen forbedrer deres grovmotorik, balance, benstyrke og rygmuskulatur. Mentalt kan en hoppetur på trampolinen øge børnenes koncentrationsevne, udholdenhed, fantasi samt deres sociale kompetencer, når de hopper med andre børn.

Få besøg af vores legepladskonsulent

Overvejer I at købe én eller flere trampoliner til jeres legeplads? Så kommer vi gerne forbi og giver jer et gratis og uforpligtende indretningsforslag. Sammen kan vi finde frem til den rette løsning, der passer til jeres legeplads.

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.