previous arrow
next arrow
Slider

Klatrenet

Krible, krable, kravle – LEDONs klatrenet til legeplads indbyder til mange forskellige lege og aktiviteter for børn i alle aldre. Ikke kun edderkopper har det sjovt, men også små fugle i fuglereder kan hygge sig her i timevis.

Et klatrenet på legepladsen er ikke bare sjove, men også sunde. Når børn klatrer, styrkes især de store muskelgrupper, motorikken og ikke mindst balancen. For at komme fra position til position må børnene desuden lave mange forskellige krydsbevægelser, og det er med til at træne vekselvirkningen mellem de to hjernehalvdele. Det indbyrdes samarbejde mellem venstre og højre hjernehalvdel har stor betydning for børns indlæringsevne fx læse og løse matematiske opgaver.

LEDON har et bredt udvalg af klatrenet og klatrestativer. Du finder både store tredimensionelle strukturer og mindre klatrestativer der er en del af vores temaverdner. De store klatrestativer har forskellige konstruktioner der har flere elementer, som gør oplevelserne anderledes og spændende. Bl.a. fuglereden ses i mange af modellerne, hvilket giver en god mulighed for, at børnene har et udkigspunkt, hvor de kan samles, eller de kan tage et hvil, inden de skal kravle ned igen. På klatrenettene der høre til temaserien Explore er der designelementer, som bidrager til rolleleg og børnenes fantasi, ligesom farverne er neutrale og passer ind på enhver legeplads.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Klatrenet og klatrestativer til legepladsen fra LEDON

Fælles for alle LEDONs klatrestativer er, at de er med til at styrke børnenes naturlige udvikling og har et væld af fordele både fysisk og kognitivt, men også socialt.

En klatretur på legepladsen foretages gerne med vennerne og denne fælles udforskelse af klatrestativet er med til at styrke børnenes samarbejde. Ved at nå til toppen i fællesskab lærer de værdifulde lektioner i at kommunikere og udvise hensyn. Samtidig giver det en følelse af sejr og stolthed over deres præstation, hvilket er med til at bringe børnene tættere sammen. At nå et mål i fællesskab skaber tillid til både deres egne evner og hinanden, og denne oplevelse samt nyvundne evner kan bruges i andre sammenhænge fx i klasselokalet.   

Udover aktiviteten at klatre til tops, så indbyder nettene også børnene til andre lege såsom fangeleg, små konkurrencer eller rolleleg. Rollelegen er især oplagt, da klatrestativernes forskellige geometriske designs og indbyggede fuglereder gør dem nemme at inddrage i lege og understøtter børnenes fantasi og kreativitet.         

Køb klatrenet til legepladsen med stabil konstruktion

LEDONs klatrenet er udviklet med taifun tov der er et utrolig stærkt og modstandsdygtigt tov med en indvendig stålkerne. Stålkernen sikre en brudstykre på 4500 kg og gør dermed tovet optimeret mod hærværk, ligesom tovet heller ikke bliver slapt eller mørner med tiden. Dette materialevalg medvirker til at give klatrenettene en stærk konstruktion, som holder til selv de vildeste klatreture. Alle modeller er godkendt af TÜV og overholder strenge sikkerhedsregler. 

Overvejer du at købe ét eller flere af vores klatrenet til din legeplads? Så kommer vi gerne forbi, og giver dig et gratis og uforpligtende indretningsforslag. Sammen kan vi finde frem til den rette løsning der passer til jeres legeplads. Book en legepladskonsulent her.

FAQ

Er et klatrenet sikkert for børn?

Køber du certificerede legeredskaber med klatrenet er du sikker på, at de lever op til strenge krav til både sikkerhed og kvalitet. Derudover skal der på alle legeredskaber over én meter være et faldunderlag, som giver ekstra beskyttelse. Hos LEDON vil nettet samtidigt være lavet af det stærke taifuntov, der ikke mørner og har en enorm brudstyrke.  

Hvor gammel skal man være for at klatre på et klatrenet?

For at klatre på et klatrenet skal børnene have en hvis motorisk kunnen både grovmotorisk i de store muskelgrupper og finmotorisk i hænderne til at gribe om nettet. Hos LEDON er vores aldersanbefaling på legeredskaber med klatrenet fra fire år og op efter. Her er det vurderet, at børnene kan være med og have det sjovt på legesystemet.  

Hvad er klatrenet lavet af? 

Rebene brugt til klatrenet kan være forskellige alt efter hvilken udbyder, der laver det. Hos LEDON bruger vi taifuntov, der er forstærket med ståltråde, hvilket giver en enorm brudstyrke. Samtidig mørner torvet ikke og bliver heller ikke slapt. Dette gør vores klatrenet modstandsdygtige overfor hærværk samt vind og vejr. 

Hvorfor vælge et legeredskab med et klatrenet? 

Et klatrenet er med til at understøtte børnenes fysiske og motoriske udvikling, og samtidig styrker krydsbevægelser med arme og ben børnenes kognitive udvikling ved at gøre samarbejdet mellem de to hjernehalvdele bedre. Dermed gør klatrenettet ikke bare legeredskabet sjovere, det øger også børnene fysiske og psykiske udbytte.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Metalrør

Alle metalrør og stolper er varmgalvaniseret for at undgå korrosion.  På visse produkter, er metalrørene…