previous arrow
next arrow
Slider

Vippedyr

”Af banen, af banen” – en vild cowboy galoperer henover prærien, mens en farlig løve jagter sit bytte. Kun leoparden når lige at overhale indenom. Det går kun én vej, og det er udover stepperne! LEDONs vippedyr er garanti for sjov leg.

Ingen legeplads er komplet uden en et par sjove vippedyr, som kan sætte godt gang i både leg, motion og fantasi. Vippedyrene fra LEDON er ikke blot udviklet til børn, men også i samarbejde med dem – derfor er de helt perfekte til både de helt små, de lidt større og til dem midt imellem.

Vippedyr til legeplads i robust kvalitet

Fjedrene i LEDONs vippedyr til legeplads kan holde til selv den mest ihærdige rytter. De er dansk produceret i gode, holdbare materialer af højeste kvalitet, så de kan klare lidt af hvert. Hos LEDON har i over 50 års erfaring med design af legeredskaber til både indendørs og udendørs brug, hvilket er med til at gøre os til én af verdens førende producenter af tilbehør til legepladser. Vores sortiment har noget for både store og små, så der er garanti for, at alle vildbasser kan få frit løb. Vi har over 50 forskellige vippedyr i vores udvalg, der passer til børn i alle aldre.

Det er sjovt at vippe, men det er også vigtigt. Hele kroppen er nemlig i brug, når vippedyret skal holdes i gang. Det er både fysisk sundt, men gavner også kropsfornemmelsen. Ved at vippe frem og tilbage får barnet en stærk fornemmelse af årsag/virkning, og samtidig stimuleres labyrintsansen, som bl.a. styrker balance- og indlæringsevnen.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Sjove, sunde og sikre vippedyr til legepladsen

LEDONs vippedyr giver ikke alene garanti for morsom leg, de er tilmed gode for børnenes sundhed. Det er nemlig ikke kun sjovt at vippe, det er også vigtigt for den fysiske og motoriske udvikling. Hele kroppen er i brug, når vippedyret skal holdes i gang, hvilket er gavnligt for både muskler, balance og føling med kroppen. Ved at vippe frem og tilbage får barnet en stærk fornemmelse af årsag og virkning, og samtidig stimuleres labyrintsansen, som blandt andet styrker balance- og indlæringsevnen.

Vores vippedyr til legeplads er 100 % vedligeholdelsesfrie og helt sikre at bruge - også for de mindste. Med skridsikre sæder i splintfrit polyethylen kan børnene give fuld gas uden at komme galt afsted. Ergonomiske nylonhåndtag minimerer risikoen for øjen- og tandskader, og sikrer også, at små fingre ikke fryser fast, når vejret er til hue og flyverdragt. Fjedrene er udformede og opspændt efter en patenteret sikkerhedsteknik, så pilfingre ikke kommer i klemme. Alle vippedyr fra LEDON er desuden EN1176 godkendt af TÜV SÜD, som er førende internationale eksperter inden for test, afprøvning og certificering af produkter.

Hos LEDON tilbyder vi fri fragt i hele Danmark, når du køber vippedyr, legehuse, gynger, kolbøttestativer eller andre redskaber til legepladsen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Skridsikkert polyethylen

Den skridsikre safe­tec polyethy­lenplade er beklædt med n 3 mm tyk cubic grain gummibelægning. Med…