Legepladsredskaber

Hos LEDON finder du et stort udvalg af legepladsudstyr. Vi udvikler og producerer vedligeholdelsesfri legeredskaber til legepladser over hele verden.

Vores løsninger er helstøbte og tilpasses ethvert areal og budget. Med en personlig konsulent og et gratis og uforpligtende indretningsforslag garanterer vi, at du får en optimal legeplads med mange timers sjov leg for børn i alle aldre.

Legeredskaberne er udviklet i samarbejde med børn og er designet med henblik på størst mulige legeværdi. Legeredskaberne stimulerer børnenes naturlige udvikling og lader dem eksperimentere med alt fra motorik til socialt samspil. Alle vores løsninger overholder selvfølgelig den europæiske standard EN 1176, og dermed er der styr på alle godkendelser og sikkerhedskrav.

Se vores store udvalg af legeredskaber herunder.

Om det kun gælder et enkelt gyngestativ eller en helstøbt løsning med legepladsudstyr til børn i alle aldre, så er LEDON klar med et godt bud på den optimale legeplads. Vi specialiseret os i børns leg, og vi tager sågar børnene med på råd, når vi designer legeoplevelser. Vi lader os nemlig inspirere af børnenes idéer og fantasi, og kombineret med indgående viden om børns motoriske og sociale udvikling skaber vi legepladsudstyr i verdensklasse.

Med det rigtige legepladsudstyr sikrer du mange timers god leg. Leg, som udfordrer, stimulerer og skaber gode venskaber. Legepladsen er børnenes zone, hvor de har mulighed for at eksperimentere med livet, som det ser ud i børnehøjde. Vi skaber inspirerende og sikre rammer, som styrker dem i deres naturlige udvikling. Vi ved, at børnene kan lide vores legeredskaber, for vi har skabt verdens bedste leveoplevelser i over 45 år. Læs mere om vores historie lige her.

Sammen med dig finder vi frem til den løsning, der passer til behovet på din legeplads. Vi kigger selvfølgelig på areal og budget, men også på sammensætningen af aldersgrupper. Vi kommer gerne forbi, og du får et gratis og uforpligtende indretningsforslag, som du kan tage med videre til din bestyrelse eller andre beslutningstagere. For en investering i legepladsredskaber er en stor beslutning, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige leverandør fra start. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi garanterer mange timers sjov leg for alle aldre.

Book en konsulent lige her. Vi vender tilbage i løbet af to hverdage, så vi kan aftale en tid. Efter besøget er vi klar med både indretningsforslag og budget i løbet af kun 8-10 hverdage. For institutioner anbefaler vi, at du læser mere her, hvor vi har samlet information om vores større legepladsprojekter.