Hos os finder I alle legeredskaber til legepladser med høj legeværdi, som samtidig understøtter børnenes naturlige udvikling. Brug legeredskaberne til at supplere med på en allerede eksisterende legeplads eller sammensæt dem til en helt ny drømmelegeplads.

Vi har skabt forskellige temaverdner, som alle vores legepladsredskaber indgår i. På denne side er redskaberne opdelt efter deres funktion, så I får et overblik over vores udvalg. De mange legeredskaber viser de utallige muligheder, I har for at sammensætte en legeplads, der passer til netop jeres ønsker – hvad end det måtte være en legeplads, som udfordrer balancen eller skaber fuld fart med snurre- og rutsjeture.

Ud over de klassiske legeredskaber til legepladser såsom gynger, sandkasser og legesystemer finder I også sportsudstyr, store klatrenet, borde og bænke og meget mere. På den måde kan I finde redskaber til både store og små arealer, ligesom I kan udbygge jeres legeplads til et udemiljø, der samler børn og voksne og kan blive et socialt samlingspunkt for lokalområdet.

Læs mere om vores legeredskaber
under oversigten …

Vores legeredskaber er opdelt i følgende kategorier:

Balanceredskaber

Borde og bænke

Gynger

Karruseller

Klatrenet

Legehuse

Legesystemer

Parkmøbler

Rutsjebaner

Sandkasser

Spinners

Sportsudstyr

Svævebaner

Tarzanbaner

Trampoliner

Tunnelrutsjebaner

Vippedyr

Vipper

Legeredskaber fra LEDON – et sikkert valg

Vi har sikret, at vores legeredskaber er godkendt af eksperter – både i forhold til sikkerheden og legeværdien. Sikkerheden har vi opnået ved at benytte kvalitetsmaterialer og gennemtænkte løsninger, og alle vores legeredskaber er certificeret efter den europæiske sikkerhedsstandard EN 1176. For at sikre legeværdien har vi helt fra starten haft eksperterne i leg med i udviklingen af nye redskaber, nemlig børnene. Når vi samarbejder med børnene, har vi en garanti for, at vores legeredskaber altid er sjove, samtidig med at de understøtter børnenes kognitive og fysiske udvikling.

Få et gratis konsulentbesøg og indretningsforslag

I har altid mulighed for at få et gratis og uforpligtende konsulentbesøg. Her kan vi afdække jeres ønsker og behov – og ud fra dette laver vi et gratis indretningsforslag og tilbud på legepladsen. Et indretningsforslag gør det lettere for jer at se, hvordan en eventuel ny legeplads kan se ud. En legeplads er ofte en stor investering, og derfor er det vigtigt for os at kunne hjælpe jer med at visualisere en mulig legeplads helt gratis og uforpligtende.

Legepladskonsulent fra ledon rådgiver kunde på kommende legeplads.
Et indretningsforslag fra ledon, der viser hvordan kommende legeplads til se ud.

Få besøg af vores legepladskonsulent

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Få et gratis og uforpligtende besøg af vores legepladskonsulent.