Legeredskaber til institutioner

Når institutioner skal have nye legeredskaber til legepladsen er der altid tre faktorer, der er i spil: Legeværdien skal være høj, materialerne skal være vedligeholdelsesfri og have lang levetid, og priserne skal være konkurrencedygtige. Sådan er det hos LEDON, og derfor har vi etableret utallige legepladser ved institutioner over hele verden.

Vi er en dansk designvirksomhed og legepladsproducent, og alle vores legeredskaber produceres på vores fabrik i Gram i Sønderjylland. Gennem mere end 45 år har vi specialiseret os i at skabe de bedste rammer om børns leg. Vi ved, at børns udvikling afhænger af deres muligheder for at udfolde sig fysisk, kognitivt, motorisk og socialt. Vi er helt fremme i feltet, når det kommer til viden om børns udvikling af disse vigtige færdigheder og evner. Derfor er der garanti for hundredevis af timers sjov leg, når I vælger legeredskaber fra LEDON til jeres institution.

Kildemosen er Koldings største integreret institution, med plads til 260 børn i alderen 0-6 år. Her er der valgt LEDON MiniPlay til de mindste i vuggestuen og LEDON Explore til de større børn i børnehaven. Klik her for at downloade PDF med projektbeskrivelse fra Kildemosen.

Vores innovative produktudvikling sker i samarbejde med vores allervigtigste medspillere. Nemlig børnene selv. Det er dem, der skal have glæde af vores legeredskaber i deres dagligdag ved institutionen. Udvikling er deres hverdag, og vi følger med og understøtter med sjove, udfordrende og stimulerende legeredskaber. Vi lader os inspirere af børnenes måde at lege og tænke på, og med udgangspunkt i deres univers sætter vi os til tegnebordet og skaber legeoplevelser i verdensklasse. Præcis som børnene kan lide dem!

Særligt vores temaserier hitter ved institutioner i både ind- og udland. Ved at skabe temaserier med legeredskaber tager vi børnene med ind i en fortællemæssig ramme, som de selv kan fylde ud med forskellige karakterer. Deres fantasi stimuleres, og et narrativt forløb vil udspille sig ved de forskellige ”scener”. Temaserierne indbyder både til rolle- og parallelleg, og derfor er der noget for alle aldersgrupper og udviklingstrin.

Vores serie LEDON MiniPlay indeholder legeredskaber til vuggestuebørn. Her er der sjove udfordringer i tumlingeniveau, og de 1-4 årige får med stærke, glade farver bl.a. mulighed for at udforske sammenhængen mellem årsag og virkning, mens børnevenlige trapper og greb sikrer, at børnene kan eksperimentere på egen hånd – med de voksne lidt på afstand.

Vores populære serier LEDON Explore og LEDON Castle indeholder legeredskaber til børn i børnehaver og skoler. Her er der skruet op for både eventyrlyst og dramatik med alt fra hytter, hængebroer og lianer til tårne, skattekister og fangekældre. Se vores brede sortiment af legepladsredskaber her.

Alle vores produkter er kontrolleret og godkendt efter den europæiske standard EN1176, og alle certificeringer er foretaget af TÜV eller tilsvarende. Vi sikrer høj kvalitet og ensartede produkter ved hjælp af moderne produktionsteknologier, og vi udvikler og optimerer konstant vores brede sortimentet. Det er din institutions garanti for optimale løsninger – både hvad angår kvalitet og legeværdi. Vi ved, at prisen er afgørende, for som institution har I et budget, der skal overholdes. Ved at vælge legeredskaber fra LEDON investerer I i en holdbar og vedligeholdelsesfri legeplads med masser af legeværdi og fornøjelse for børn i alle aldre. År efter år.

Book en konsulent allerede i dag og lad os kigge forbi til en uforpligtende snak om, hvordan vi skaber verdens bedste legeplads ved jeres institution. Vi udarbejder et gratis indretningsforslag, så I hurtigt får overblik over muligheder og budget.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Landgoed de Berenkuil, Holland

Camping De Berenkuil er en børnevenlig campingplads i Grolloo i Holland. Området har intet mindre…