Legepladsen gavner både børn og pædagoger

I Børnehuset Fladhøj har børn og pædagoger fået nye legeredskaber til deres udemiljø. Hos dem har de nu Filippa og Bien Brum fra vores MiniPlay-serie stående, som er særligt velegnet til institutioner.

MiniPlay er udviklet i samarbejde med børn og pædagogisk personale og har fokus på at give de mindste børn en god motorisk start allerede tidligt i livet. Pædagogerne i Børnehuset Fladhøj er især glade for gulvhøjden på legesystemet, der er udviklet i en højde, så voksne ikke skal stå i uhensigtsmæssige stillinger for at støtte børnene i deres leg. Personalet kan derfor følge børnene rundt om hele systemet uden at skulle bukke sig ned.

Legesystemet Filippa har mange farver, bevægelige dele og legeaktiviteter, der fanger børnenes opmærksomhed og opfordrer dem til at bruge finmotorikken og øve deres sproglige kompetencer. Pædagogerne fra Fladhøj er også glade for, at børnenes grovmotorik bliver udfordret, når børnene skal bevæge sig fra et niveau til et andet. Den mindre skråning hjælper børnene med at træne deres balance og evne til at gå.

Bien Brum er udviklet til at hjælpe de allermindste. Her kan børnene øve sig i at kravle, gå og stå på en sikker måde, da de kan gribe fast i flere håndtag og står fast på den skridsikre overflade. Hos Børnehuset Fladhøj var valget af Brum også ekstra særlig. De har nemlig en afdeling, der hedder Brumbasserne, og derfor kan Brum føle sig helt hjemme hos børnene i Børnehuset.

Produktoversigt

MP350

Filippa

MP350 Filippa

Produktmål (LxBxH):
308 x 269 x 177 cm

Arealbehov (LxB):
608 x 569 cm

Maksimal faldhøjde:
58 cm

Aldersanbefaling:
Fra 0 år

MP005

Brum

MP005 Brum

Produktmål (LxBxH):
138 x 45 x 72 cm

Arealbehov (LxB):
438 x 345 cm

Maksimal faldhøjde:
30 cm

Aldersanbefaling:
Fra 0 år

Billeder

Billeder

Detaljer

Detaljer

Adresse
Skovbrynet 4
DK-6230 Rødekro

Byggeår
2021

Vil I ringes op?

Har I brug for rådgivning til indretningen af legepladsen eller spørgsmål til vores produkter? Tag en snak med vores legepladskonsulent.