Klatresystemer

Blodtørstige pirater hænger i rigningen og gør sig klar til at borde kongens skibe. En ridder gør sig klar til kamp, imens fjenderne kravler op ad borgens mure. Med klatresystemerne fra LEDON kan klatrelege, fysisk udfoldelse og fantastiske eventyr kombineres i det uendelige.

Hvis der er én ting næsten alle børn elsker at kaste sig ud i på legepladsen, så er det at kravle på rebstiger, bestige klatrevægge og hænge i net – men at klatre bliver lige en tand bedre, hvis det kan kombineres med gennemførte miljøer og fantastiske temaer, der for alvor giver lyst til rollespil, leg og sjov. Klatresystemerne fra LEDON kan integreres med vores forskellige legesystemer, så de passer perfekt ind i det overordnede tema – her er det kun børnenes egen fantasi, der sætter grænser.

Til Explore-serien findes der separate klatresystemer i varierende størrelser, så både store og små børn kan få fornemmelsen af at klatre rundt blandt aber og slanger i hjertet af Amazonas. Til Castle-serien kan du få forskellige modeller med borgtårne, klatrevægge og netsluser, der giver sus i maven og vækker levende forestillinger om voldgrave fyldt med glubske krokodiller. Hvis der for alvor skal skumsprøjt om ørerne og gyngende grund under fødderne, kan et klatresystem formet som et piratskib nemt føjes til Pirates-serien, så enhver lille pirat eller sørøver kaptajn kan komme på nye eventyr.

Du behøver dog ikke købe hele legesystemet i en serie, før børnene kan komme rundt i nettet eller op i højden. Vi har adskillige sjove og udfordrende klatresystemer i vores udvalg, der sagtens kan stå alene – hvis du blot leder efter et klatreredskab, der med lethed kan føjes til legepladsen i din boligforening eller institution, er du derfor kommet til rette sted.

Læs mere under produkterne ...

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Symbolforklaringer

Nyhed
Se alle nye produkter...

Også til indendørs brug
Produktet er velegnet til indendørs brug.
Se alle tilsvarende produkter...

Kørestolsvenlig
Produktet kan også benyttes af børn i kørestol.
Se alle tilsvarende produkter...

Produktoversigt:

Temaserie:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Træning og leg til alle klatremus

Vidste du, at det ikke kun er gavnligt for den fysiske udvikling at klatre, men faktisk også godt for hjernen? Når børnene bevæger sig rundt i et klatrenet eller kravler op ad en klatrevæg, skal både hænder, fødder, arme og ben koordineres, så det hele ikke går i kludder. Derfor kan en god klatretur være med til at træne de to hjernehalvdele til at arbejde sammen på effektiv vis, hvilket kan virke styrkende på både indlæringsevnen og motorikken.

Med klatresystemerne fra LEDON får du gennemført redskabsdesign i topkvalitet. Vi er et dansk familiefirma med over 50 års erfaring med at konstruere klatresystemer og legeredskaber til alle typer af legepladser. Vores klatresystemer er sikre, sjove og frem for alt er de udviklet i samarbejde med børn, så de passer til deres præferencer og understøtter deres naturlige udvikling.

Hos LEDON synes vi, at det skal være nemt at føje et klatresystem til legepladsen. Derfor tilbyder vi fri fragt på vores klatreredskaber i hele Danmark, ligesom vi også meget gerne vil være behjælpelige med montering og installering. Husk, at du altid er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores klatresystemer eller øvrige udvalg.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Skridsikkert polyethylen

Den skridsikre safe­tec polyethy­lenplade er beklædt med n 3 mm tyk cubic grain gummibelægning. Med…