Tunnelrutsjebaner

Rutsjebaner til børnehaver og boligforeninger

LEDON specialdesigner tunnelrutsjebaner til offentlige legepladser i hele verden. Særligt mange børnehaver og boligforeninger investerer i en tunnelrutsjebane. Se eksempler på nogle af vores tunnelrutsjebaner her på siden, eller se mere i vores nye tunnelbrochure.

Tunnelrutsjebanerne koster fra 17.000 kr.

LEDONs tunnelrutsjebaner har gennem 17 år vist sit værd. Kvalitet og legeværdi er i højsædet, og med hele otte forskellige rørkomponenter i fem forskellige farver er kombinationsmulighederne utallige. Tunnelrutsjebanerne er velegnede til indbygning i alle legesystemer og egner sig særdeles godt som terrænrutsjebaner. Tunnelen kan konstrueres med korte drej, og derfor skabe spændende løsninger selv på et begrænset areal. Med vores specialdesignede program TunnelMaker har vi mulighed for at designe en helt unik tunnelrutsjebane til jeres legeplads i boligforeningen, børnehaven eller måske campingpladsen?

Her er der ikke kun skruet op for mavekrilleren. Når børn rutsjer, styrkes motorikken, balancen og evnen til at bedømme afstand og fart – færdigheder, som ligger til grund for barnets fysiske og faglige udvikling.

Indlæser data ...

Kan holde til den helt store tur

Tunnelrutsjebanerne bygger på en yderst solid og slidstærk konstruktion med op til 9 mm materialetykkelse og 24 bolte pr. samling.

De vedligeholdelses- og giftfrie tunnelrør er tilmed UV-beskyttede, og derfor giver vi 5 års garanti mod væsentlig nedfalmning. ­Genskin er minimalt takket være den matte overflade, og materialet er lyddæmpende.

Tunnelrutsjebaner

Leder du efter en god tunnelrutsjebane, kan mange faktorer være afgørende for dit valg. Vi sidder derfor altid klar til at hjælpe dig på tlf. +45 7482 6565 eller mail info@ledon.dk. Herunder finder du måske svar på nogle af dine spørgsmål, ellers er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig med at konstruere din nye tunnelrutsjebane

Når du skal have en ny tunnelrutsjebane, kan det være svært at gennemskue, hvilke rør du skal anvende, og hvordan de skal drejes. Det er nemlig vigtigt, at tunnellen lige præcis rammer jorden uden at hælde, og samtidig skal tunnellen passe til det areal, du har til rådighed. Der er med andre ord mange ting at holde styr på.

TunnelMaker gøre det nemt at designe komplicerede tunnelrutsjebaner

Vi tilbyder derfor at tegne tunnellen for dig, så du er sikker på, at den passer og samtidig overholder diverse sikkerhedskrav. Alle LEDONs tunneller er godkendt og certificeret efter den europæiske standard EN1176. Certificeringerne er foretaget af TÜV Hamborg.

Ønsker du en tunnelrutsjebane til din eksisterende legeplads?

Ledon tunnelrutsjebane monteret på eksisterende naturlegeplads

En tunnelrutsjebane øger legeværdien på enhver legeplads, og derfor er den en god investering, hvis du vil udbygge dit nuværende legesystem. Rørene tilbydes i fem forskellige farver, og det bør derfor være muligt at finde en farvesammensætning, som passer til dit legemiljø. For at kunne konstruere en tunnelrutsjebane til dit legesystem, skal vi skal blot kende starthøjde og areal.

Sådan sikrer vi en god montage af din tunnelrutsjebane

For at sikre, at din tunnelrutsjebane samles rigtig, sender vi en udførlig montagevejledning med din tunnelrutsjebane. Montagevejledningen tager udgangspunkt i designet af lige præcis din tunnel, og derfor får du udførlige anvisninger til, hvordan du skal gå frem. Har du brug for råd og vejledning, eller har du spørgsmål til montagen, er du altid velkommen til at kontakte os.

En stor succes i hele verden

LEDONs tunnelrør har været en stor succes i hele verden de sidste 20 år, og vi har derfor mange års erfaring i etablering og udvikling af tunnelrutsjebaner. Det betyder, at vi i dag kan tilbyde den bedste kvalitet af tunnelrør på markedet. Fordelene er mange – nogle af dem er listet op herunder:

  • Vedligeholdelsesfrit tunnelrør i giftfri Polyethylen (PE).
  • UV-beskyttet og slagfast mellem -40°C og + 80°C.
  • Bestået PAK-test (ingen tungmetaller).
  • Ingen efterfølgende efterspænding.

Ledons tunnelrutsjebane brochure

I vores nye tunnelbrochure kan du læse om alle fordelene og se, hvordan andre har anvendt LEDONs tunnelrutsjebaner. Gå til katalogsiden, hvor du kan downloade brochuren eller læs den online.

Tilbehør til tunnelrutsjebaner

Ud over tunnelrutsjebanerne tilbyder vi også et stort sortiment af tilbehør. Sortimentet omfatter forskellige startplader, befæstelser, støttestolper, samt kupler, spærreplader og udløbsplader. Der er derfor et utal af muligheder for at få præcis den tunnelrutsjebane, du ønsker.

Tunnelrør kan også have andre formål

Ledons tunnelrør anvendt til evakuering

Selvom langt størstedelen af LEDONs tunnelrør sælges som rutsjebaner i legesystemer, kan tunnellerne også have andre formål. Fx har flere firmaer valgt at anvende tunneller som evakuering. Dette er muligt, fordi LEDONs tunnelrør har bestået brandtest EN 71-2.

Ledons tunnelrør kan benyttes som vandrette kravlerør

Derudover anvendes tunnelrørene også som kravlerør eller som kravletunneller. Tunnelrørene er oplagte som kravlerør, fordi du kan tilføje vinduer og kupler til din kravletunnel. Det er et legeredskab, som børn i mange forskellige aldersgrupper finder spændende: De mindste drager på opdagelse og får et nyt perspektiv på verdenen gennem kuplen, mens de større børn ofte anvender kravlerørene som en ”hule”, hvor de kan hænge ud med deres venner.

Ønsker du at forhandle LEDONs tunnelrutsjebaner?

Ønsker du at være forhandler af LEDONs tunnelrør, er du altid velkommen til at kontakte os for yderligere information på tlf. +45 7482 6565 eller mail info@ledon.dk Som forhandler kan LEDON tilbyde dig følgende:

  • Med LEDONs tunneller i jeres sortiment kan i øge salget og dermed jeres indtjening, dette har vi allerede bevist på andre markeder.
  • I kan spare tid og penge på markedsføring da LEDON A/S selv laver alt katalog og webmateriale, som frit kan benyttes og tilpasses jeres lokale marked.
  • Vi uddanner uden beregning jeres salgspersonale i produkt- og salgsargumenter.
  • I får adgang til Tunnel Maker, således i selv kan konstruere individuelle tunnelrørsløsninger.
  • LEDON er altid behjælpelig med råd og vejledning.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Fiberdele – nylon

Alle fiberdele er fremstillet af nylon (PA6), og fingre fryser således ikke fast. Håndtagene er…