LEDON Castle

Varsler flagene krig eller fred? På ridderborgen er du enten velkommen, eller også bliver du bekæmpet, straks du nærmer dig…

Våbenskjold glimter om kap med rubinrøde tage, mens fakler kaster lange skygger over hængebroen. Det kræver mod, styrke og ikke mindst kløgtighed at færdes på en borg som denne!

Altid må man holde et vågent øje – er uvelkomne gæster på vej op af de tykke borgmurer, har en tyveknægt svinget sig vej over voldgraven og listet sig ind gennem et åbent kældervindue, eller er en rival stukket af sted med den smukke prinsesse?

Læs hele historien

Læs mere under produkterne ...

Video-præsentation af LEDON Castle

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Læs mere om Castle-serien i vores katalogLegeværdi

Trædesten & Våbenskjold

– Når elementerne spiller sammen

Når ting kombineres, opstår massevis af nye muligheder. Det ved børn alt om. Derfor har vi placeret Castle-seriens trædesten og våbenskjold tæt på hinanden. Det åbner for børnenes fantasi og kan bruges i det pædagogiske arbejde til at stimulere motorikken og sprogudviklingen.

Læs mere ...

Legeværdi helt i top

Innovativ udnyttelse af hele legeområdet

Et tag har normalt ikke nogen legeværdi i sig selv. Man kan ikke nå det, og derfor giver det ikke mening at integrere legeelementer netop her. Men hvad gør man så? Man giver taget en visuel effekt, så det kan få en rolle i legen!

Læs mere ...