Hvorfor vælge LEDON?

En familieejet virksomhed i tre generationer

Da Leo Donbæk i 1969 stiftede LEDON, var det ud fra ønsket om at gøre en forskel: Han ville skabe sjove og udviklende kvalitets­legepladser med holdbarhed og sikkerhed i top.

Siden 1984 har Leo og hans søn Tom Donbæk udviklet og gennemført den produktionstekniske om­stilling, som har ført LEDON frem mod i dag, hvor alle legeredskaber produceres ved hjælp af tekniske programmer, software og CNC-­maskiner. Håndværket og kvaliteten er fortsat afgørende, og derfor håndfræses detaljer omhyggeligt, ligesom produkterne samles i hånden.

Siden 2012 har Toms datter, Simone Donbæk, været fastansat i familievirksomheden. Faktisk har hun været med hele sit liv, først som legebarn, derefter som ungarbejder på lageret og nu som marketingchef.

Alle vores legeredskaber er produceret i Danmark og solgt i mere end 40 forskellige lande.

Deler samme passion og ­ambition

Vi er tre generationer, og vi er drevet af den samme passion og ambition: Vi vil skabe de bedste legeoplevelser i børnenes ånd, og vi vil gøre det på den rigtige måde. Det forudsætter dedikerede medarbejdere, stort knowhow og kvalitetsoptimeret produktion. Derfor foregår hele LEDONs produktion i Danmark, hvor vi skaber kvalitetssikrede rammer for børns legeglæde over hele verden.

Værdier

Legeværdi

Vi skaber legeoplevelser, som har legen i sig. Oplevelser, som vækker børnenes fantasi og giver dem lyst til at udvikle sig. Det er legeværdien, der driver os. Vi afprøver den på børnene, og den afgør sammensætningen af vores legemiljøer.

Kvalitet og sikkerhed

Kvalitet og sikkerhed går forud for den gode leg. Vi anvender de bedste råvarer, samler elementerne i hånden og har streng kvalitetskontrol. Vores produkter er godkendt efter den europæiske standard EN1176 og certificeret af TÜV SÜD.

Bæredygtighed

Vores fokus er på børnene. Ud over at give dem de bedste legeoplevelser, arbejder vi målrettet på at give en god verden videre til dem. Det gør vi ved at tænke bæredygtigt. F.eks. består vores polyethylenplader af en stor del genbrugsplast.

Know-how

Hos LEDON har vi skabt legeoplevelser for børn i 50 år. Vi ved, hvad der skal til, for vi kender børnene og ved en masse om deres udvikling. Vi ved, hvordan en legeplads skal indrettes for at give højest mulig legeværdi, holdbarhed og sikkerhed.

Råd & vejledning

Hos LEDON kommer du rigtigt fra start. Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsulentbesøg, ligesom vi gerne udarbejder indretningsforslag kvit og frit. Vi tager højde for alt fra aldersgruppe til areal og underlag.

Co-Creation

Vores legemiljøer har legen i sig helt ned i de mindste deltaljer. Vi samarbejder nemlig med børn i hele udviklingsfasen, så vi er sikre på at skabe legeoplevelser i børnenes ånd – både med hensyn til leg, læring og udvikling.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Den nye legeplads kræver ingen vedligeholdelse

En ny legeplads fyldt med mange legeaktiviteter glæder nu børnene i Grundejerforeningen Ærtebjerggaard i Odense.…