Hvorfor vælge LEDON?

En af de gode ting ved at være barn er, at man kan lære, mens man leger – helt uden at opdage det. Når børn leger, udvikler de sig nemlig både fysisk, mentalt og motorisk. Motorisk udfordring er et centralt element i vores legeredskaber, netop fordi vi ved, at den motoriske udvikling hænger nøje sammen med børns indlæringslyst og -evne.

Legeværdi

Legeredskaber med høj legeværdi betyder bl.a., at børnene udfordres i forhold til alder og modenhed, og at redskaberne bliver ved med at fange deres interesse. Vi gør legepladsen både indbydende og spændende, så børnene får stimuleret fantasien og styrket deres fysiske og mentale udvikling.

Kvalitet og sikkerhed

Vi vægter kvalitet og sikkerhed højere end alt andet. Derfor kan vi med ro i sindet sige, at alle vores produkter er vedligeholdelsesfrie og godkendt efter den europæriske standard EN 1176.

Erfaring og viden

Hos LEDON har vi over 40 års erfaring med legeredskaber og legepladser. Vi har eksperter inden for alle områder, som står klar til at hjælpe dig. Det betyder, at du kan være sikker på at få den bedste løsning, når du vælger LEDON.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Glasklart polycarbonat

De gennemsigtige kupler og vinduer er fremstillet af glasklart polycarbonat. Polycarbonat har en ekstremt stor…