Få nemt og sikkert en ny legeplads

LEDONs legepladspakker er en nem og sikker måde, til at vælge en ny legeplads med masser af legeværdi. I får som altid LEDONs høje kvalitet, gode garantier og alt er stadig vedligeholdelsesfrit. Vi har bare gjort processen nemmere.

Vi har designet en række legepladspakker, som sikrer at I får en nem og gennemtænkt løsning. Pakkerne er sammensat i LEDONs forskellige temaer og er i forskellige størrelser og prisklasser. Pakkeløsningerne er sammensat til forskellige aldersgrupper, og fælles for dem alle er maksimal legeværdi og alderssvarende udfordringer, som understøtter børns naturlige udvikling – både motorisk og kognitivt.

Pakke 1 – Miniplay

MiniPlay legepladspakken er en pakkeløsning af legeredskaber, som er designet til den mindste aldersgruppe fra 1 til 3 år. Legeredskaberne har fokus på at udfordre de mindste børns udvikling – både fin- og grovmotorisk, samt kognitivt.

Pakke 2: Pirates

Legepladspakken Pirates giver en legeplads for enhver, som har en pirat gemt i maven. Denne pakkeløsning henvender sig til aldersgruppen 3-6 årige. Legepladsens piratskib og legetårnet, i form af en Ø, gemmer på mange skjulte aktiviteter og skatte.

Pakke 3: Explore

Legepladspakken Explore henvender sig til børn i aldersgruppen 3-8 år. Det er en af de mest populære legepladspakker, især til boligforeninger og grundejerforeninger. Primært fordi pakkeløsningen, indeholder de gængse redskaber til legepladsen og er i naturlige farver.

Pakke 4: Castle

Castle er en legepladspakke for enhver, som har en ægte prins eller prinsesse gemt i maven. Pakkeløsningen henvender sig til børn i aldersgruppen 3-8 år. Denne legepladspakke er til jer, som ønsker en legeplads, der er spektakulær og vækker børns nysgerrighed og interesse med det samme.

Pakke 5: All-round

Med legepladspakken All-round, siger det næsten sig selv, at I får de grundlæggende legeredskaber til legepladsen. Denne pakkeløsning er den billigste pakkeløsning vi har. Denne legepladspakke er særligt populær i grundejerforeninger og borgerforeninger.

Få tilpasset en løsning til jer

Pakkeløsningerne er til inspiration og I kan naturligvis altid ændre i dem. Hvis legepladspakkerne ikke opfylder jeres ønsker og behov, så book straks en konsulent og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer på rette vej. Her har I også mulighed for, at vi udarbejder et gratis indretningsforslag, som kan være til stor hjælp i jeres videre beslutningsproces. Vidste I f.eks., at I også kan bruge indretningsforslagene til at søge fonde til en ny legeplads?

Klar til et uforpligtende besøg?

Så book her et gratis og uforpligtende konsulentbesøg, hvor vi kan afdække jeres ønsker og behov.