LEDON Explore

Hvad gemmer sig rundt om hjørnet?

Intet menneske har sat sine ben i denne jungle før. Aberne skriger og svinger sig i lianerne, mens løver og slanger ligger på lur i den tætte underskov. De opdagelsesrejsende må holde øjne og ører åbne og tage hvert skridt med stor forsigtighed.

Men de opdagelser opdager jo ikke sig selv, så det er bare med at spænde tropehjelmen og bevæge sig længere ind i vildnisset.

Læs hele historien

Læs mere under produkterne ...

Produktoversigt:

Kategori:

Aldersgruppe:

Montering:


Maks. arealbehov (lang x kort led):

x (cm)

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Læs mere om Explore-serien i vores katalog



Legeværdi

Video-præsentation af LEDON Explore

Leg skal tages alvorligt

Af Michal Thamdrup, fællesleder, Børnehuset Nobi.

Man tænker tit på legepladser som børnenes frirum fra den ”seriøse” læring, der foregår i en skole eller børneinstitution. Men legen er et helt centralt element i børns opvækst, hvor de lærer sig selv bedre at kende og udvikler nye færdigheder.

Gennem mit arbejde som leder har jeg fået større og større interesse i at indrette institutionens udearealer bedst muligt. Det er nemlig vigtigt at skabe udviklings- og læringsmiljøer, der vækker fantasien og nysgerrigheden hos børnene og giver dem de bedste betingelser for at udvikle deres færdigheder.

Læs mere ...

I øjenhøjde med børnene

Af Karen Feder, PhD studerende i børnefokuseret design af leg, Designskolen Kolding

Et succesfuldt legeprodukt har altid sit oprindelige udspring i børns motivation, nysgerrighed, undring og passion. En børnefokuseret tilgang til design af legeprodukter kan være med til at sikre, at man rent faktisk designer til dem, der skal skabe og opleve legen i sidste ende, nemlig børnene. Derfor er det vigtigt, at det børnefokuserede perspektiv påbegyndes, før den egentlig produktudvikling starter op. Her handler det ikke kun om at invitere børnene ind i designprocessen, men om som voksen at invitere sig selv ind i børnenes liv.

Børn er eksperter når det kommer til at lege og derfor er det vigtigt at vi anerkender dette og involverer dem i udviklingsprocessen.

Læs mere ...