Book en legepladskonsulent

Står du og overvejer at investere i nye legeredskaber, så tilbyder LEDON dig et gratis og uforpligtende besøg af en af vores dygtige legepladskonsulenter. Indtast dine info herunder og vi ringer dig op hurtigst mulig, så vi kan aftale de nærmere omstændigheder vedr. besøget.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Parc de la baume, Frankrig

Adresse:Parc de la baume, 43 Avenue de Sainte-Cécile, 83160 La Valette-du-Var, Frankrig Opført:2019

Dansk legepladsleverandør

LEDON er en dansk legepladsleverandør med produktion i Danmark. Det betyder høj kvalitet, høj sikkerhed og ikke mindst korte leveringstider. Hos os får du løsninger, som er tilpasset dit behov. Med en personlig konsulent tilknyttet hvert projekt sikrer vi, at du føler dig tryg som kunde – det skal nemlig være enkelt og inspirerende at vælge de rigtige legeredskaber til din legeplads.

Udviklet i samarbejde med børn

Vores legeredskaber skaber glæde blandt børn over hele verden hver eneste dag. Løsningerne er nemlig udviklet i samarbejde med børn og dermed kvalitetssikret fra første tegning. Vi tager børnene seriøst, kigger dem over skulderen, når de leger og fantaserer – og vi lader os inspirere af deres idéer og måder at se verden på. Det er nemlig børnene, der skal have glæde af vores legeredskaber, og derfor skal vi udvikle til den verden, de bevæger sig i. Det gør os til legepladsleverandør, der garanterer legepladser fyldt med legeværdi, spændende udfordringer og glade børn.

Vedligeholdelsesfri og godkendt af TÜV 

Vi har mange års erfaring som leverandør af legeredskaber. Faktisk har vi i hele tre generationer skabt legeglæde over hele verden. Derfor ved vi, hvad der skal til. Også på den lange bane. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi udvikler kun legeredskaber, som er godkendt af TÜV efter den europæiske standard EN1176. Det er din sikkerhed for, at alle godkendelser er på plads, og at alle sikkerhedskrav overholdes. Læs mere om vores historie lige her.

Få gratis og uforpligtende besøg af en legepladskonsulent

LEDON er ikke bare din legepladsleverandør. Vi er også din kompetente rådgiver og sparringspartner. Overvejer du at investere i nye legeredskaber, så vælg den rigtige leverandør fra start, uanset om legepladsen skal etableres i tilknytning til en boligforening, på et offentligt område eller hos en institution. LEDON tilbyder et gratis og uforpligtende besøg af en legepladskonsulent – book en tid lige her. Vi kommer forbi inden for en uge, så du kan blive meget klogere på din fremtidige legeplads i en fart – både med hensyn til indretning og økonomi. Repræsenterer du en institution, så klik her og læs mere om vores større legepladsprojekter.