Står I og overvejer at investere i nye legeredskaber, så tilbyder LEDON jer et gratis og uforpligtende besøg af en af vores dygtige legepladskonsulenter. Indtast jeres info herunder og vi vil ringe jer op hurtigst mulig, så vi kan aftale de nærmere omstændigheder vedr. besøget.

Kontaktformular

  Private henvendelser:

  Vi beklager at måtte meddele dig, at vi ikke sælger direkte til privatpersoner, men kun gennem vores forhandlere, som du kan finde på forhandlersiden. Har vi ingen forhandlere i dit land, bedes du venligst sende os en besked herunder eller på

  Dansk legepladsleverandør

  Vores legepladskonsulenter ved alt om hvordan redskaberne er produceret.

  LEDON er en dansk legepladsleverandør med produktion i Danmark. Det betyder høj kvalitet, høj sikkerhed og ikke mindst korte leveringstider. Hos os får I løsninger, som er tilpasset jeres behov. Med en personlig konsulent tilknyttet hvert projekt sikrer vi, at I føler jer tryg som kunde – det skal nemlig være enkelt og inspirerende at vælge de rigtige legeredskaber til jeres legeplads.

  Udviklet i samarbejde med børn

  Vores legepladskonsulenter observerer hvordan børn er med i vores udviklingsproces.

  Vores legeredskaber skaber glæde blandt børn over hele verden hver eneste dag. Løsningerne er nemlig udviklet i samarbejde med børn og dermed kvalitetssikret fra første tegning. Vi tager børnene seriøst, kigger dem over skulderen, når de leger og fantaserer – og vi lader os inspirere af deres idéer og måder at se verden på. Det er nemlig børnene, der skal have glæde af vores legeredskaber, og derfor skal vi udvikle til den verden, de bevæger sig i. Det gør os til legepladsleverandør, der garanterer legepladser fyldt med legeværdi, spændende udfordringer og glade børn.

  Vedligeholdelsesfri og godkendt af TÜV

  Vi har mange års erfaring som leverandør af legeredskaber. Faktisk har vi i hele tre generationer skabt legeglæde over hele verden. Derfor ved vi, hvad der skal til. Også på den lange bane. Vores løsninger er vedligeholdelsesfri, og vi udvikler kun legeredskaber, som er godkendt af TÜV efter den europæiske standard EN1176. Det er jeres sikkerhed for, at alle godkendelser er på plads, og at alle sikkerhedskrav overholdes.

  Læs mere: LEDONs Historie

  Vi har gjort det nemt for jer

  For at gøre det nemt for jer har vi samlet al relevant information, som I skal bruge, når I skal vælge redskaber til jeres nye legeplads. Find jer selv herunder og læs mere om hvordan vi kan hjælpe jer, hvilke temaserier vi anbefaler samt hvad I skal være opmærksomme på når legepladsen skal etableres.

  Boligforeninger

  Grundejerforeninger

  Institutioner

  Havne

  Andre offentlige arealer